Publicitat

Batet: "s'obre a majories parlamentàries no acordades"

Junts s'emprenya

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha reclamat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que s'acordin els Pressupostos amb la majoria independentista que conformen ERC, JxCat i la CUP i li ha retret que hagi allargat la mà als comuns durant el ple perquè "s'obre a majories parlamentàries no acordades".

Batet, que ha demanat "responsabilitat" a Aragonès, li ha reclamat que "necessitem una estratègia compartida de la majoria del 52% i també uns Pressupostos". "No podem desaprofitar l'aval que representa tenir la majoria independentista més gran de la història d'aquest Parlament, 74 diputats", ha sentenciat.

Aragonès ha assegurat que "treballaré fins a l'últim segon per aconseguir que la majoria que va permetre la meva investidura com a president sigui també una majoria a favor d'aquest projecte de Pressupostos". Tanmateix, el president ha recordat a Batet que "som una majoria diversa" i ha defensat que cal reforçar els comptes "amb propostes que no excloguin". "Hem de fer d'aquesta diversitat un actiu", ha sentenciat.

 

 

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 19/11/2021 - 17:51

Responsabilitat es aprovar els pressupostos.

#5 Marcial Heredia, el circo de la tele, 17/11/2021 - 17:07

Llevan un importante cabreo. Ya lo anunció Marta Ferrusola tras la victoria de Pepe Montilla "Tot i que vam guanyar les eleccions, ens van robar el Govern. És com si entren a casa teva i et trobes els armaris regirats perquè t’han robat". Y se lo repiten. Esta vez no eran castellans, pero eran igual de desalmados.

#4 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 17/11/2021 - 16:10

Ya pueden quejarse estos fascistas, les mandaría a Rufian para que les responda él. Y así dejarlo en evidencia.

#3 Galba, Barcelona, 17/11/2021 - 13:21

Demanen la responsabilitat que ells no tenen. Es collonut.

#2 Luigi., Barcino, 17/11/2021 - 12:33

Pues si a Junts no les gusta,que voten en contra, Jajaja