Publicitat

Puigdemont només crítica la selecció de periodistes

Junts s'ho empassa

Junts per Catalunya no ha fet cap declaració pública després de la reunió entre la delegació del Govern de Catalunya -formada per integrants d'ERC- i el govern espanyol en el marc de la mesa de diàleg.

Tant sols Puigdemont s'ha manifestat a través de Twitter i ho ha fet per criticar la distribució dels torns de paraula entre la premsa durant la compareixença del president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

"Primer veten Junts per Catalunya, que representa una part molt important de la societat catalana, i ara impedeixen que la premsa catalana pugui fer preguntes al president espanyol. I tot això ha passat al Palau de la Generalitat", ha dit Puigdemont a la xarxa.

Junts no ha format part de la mesa de diàleg, ja que Pere Aragonès no va acceptar la delegació proposada pel partit, justificant que s'havia parlat i acordat que es tractava d'una negociació de govern a govern. Junts es va negar a canviar els seus integrants.

Els noms que Junts va proposar eren el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró; el secretari general i el vicepresident del partit, Jordi Sànchez i Jordi Turull, i la portaveu al Congrés, Míriam Nogueras.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 bejota, bcn, 18/09/2021 - 11:44

El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les ilusiona, no ven necesario movilizarse.Y JORDI C. (OMNIUM) Y PUIGDEMONT DICEN :" VICTORIA HISTORICA."NO COMMENTS!

#3 El Sifoner, Es SECESIÓN no independencia, 16/09/2021 - 10:51

("Primero vetan a Junts per Catalunya, que representa una parte muy importante de la sociedad catalana,...)
¿Y donde queda el resto de representantes de los ciudadanos de la CCAA que no son secesionistas? PSC, PP, Cs, Ecp, a estos ¿Qué les parta un rayo?. Solo les preocupa lo suyo, vaya demócrata de pacotilla.

#2 Agustin, Barcelona, 16/09/2021 - 07:56

Por favor, hay que seguir recibiendo los fondos que garantizan que los fugados puedan vivir a cuerpo de rey en el extranjero.

#1 Ignatius, Cerdanyola, 15/09/2021 - 23:16

Hablando de ningunear Sr de lamer
Que se siente cuando pisotean y ningunean tus derechos como catalán que se siente catalán y paga sus tributos para que Uds vivan a cuerpo de emérito, que os de..n