Publicitat

Només una consellera de Junts diu de moment que les disculpes de Rufián "no són suficients"

Junts traga

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha estat l'única consellera de Junts que ha reaccionat a les crítiques i posteriors disculpes del portaveu d'Esquerra al Congrés, Gabriel Rufián, per les manifestacions que va fer sobre els contactes russos de Carles Puigdemont.

Cervera ha dit en una entrevista al programa Cafè d'Idees de La2 i Ràdio4 que les disculpes de Rufián "no em semblen suficients" i ha reclamat que n'hi hauria d'haver més". "Es desqualifica per ell mateix aquest senyor, però prefereixo no continuar-ho valorant".

També ha dit que les declaracions del líder d'ERC a Madrid "són molt desafortunades i són tan desafortunades que no entraré a valorar-les". "No ajuda gens al moviment independentista" i ha mostrat el seu "suport més absolut" a Puigdemont.

Finalment, la consellera ha defensat que "el Govern no té picabaralles" i ha defensat que la relació de l'executiu és "excel·lent". "Treballem d'una manera transversal en totes aquelles qüestions que no són pròpies d'una conselleria", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 David, FOLGUEROLES, 18/03/2022 - 16:44

Pues a la vista está, que tragan mucho. Y si no fijense en esta elementa que rolliza está.

#6 JOSEP , E.R.C. QUIERE EL TRIPARTIT , 18/03/2022 - 12:40

Pero es que yo creo que si Gabriel Rufián dijo lo que dijo , antes se lo comentaria a la Direccion de E.R.C. al mismo Pere Aragones de lo que aria . Si no lo fuera hecho a estas horas estaria fuera de E.R.C. Si E.R.C. li dona suport es que piensan como el .NO SERIA ESTO un intento de provocar a JXCAT Para romper el pacto con E.R.C.

#5 Fúlvia, Manacor, 17/03/2022 - 20:03

Encara és l'hora que diguin per què estan tan enfadats: ha dit Rufián alguna mentira?

#4 JOSEP , TIC-TAC JXCAT TENEN POR , 17/03/2022 - 18:40

JUNTS TRAGA. Esque no le queda otra SI JXCAT Fa Caure a E.R.C. Caerien tambien ellos . JXCAT y E.R.C. ENEMICS PER SEMPRE SI ,Pero condenados anar sempre JUNTS .Si se separa uno del otro SE CAEN LOS DOS Y SE ACABA la mentira del independentismo .JUNTOS Puede sigan ganando si se separan los dos pierden y NI LA CUP los salvaria .

#3 Convergent 3%, Tarragona, 17/03/2022 - 16:35

Exigim que es faci l hara-kiri !!!!!!!