Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2018. 14:07h.

JuntsxCat qüestiona Torrent

Eduard Pujol critica el recurs a Estrasburg i que no hagi inclòs la reforma de la Llei a l'ordre del dia

JuntsxCat qüestiona Torrent

El diputat de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha qüestionat el president del Parlament, Roger Torrent, per no incloure en l'ordre del dia la tramitació de la Llei de la Presidència i pel recurs que ha decidit presentar a Estrasburg. "Hem de confiar en nosaltres mateixos i creure en les nostres institucions. Tenim les garanties al Parlament", ha afirmat.

Pujol ha demanat que "hem de confiar en nosaltres mateixos i creure en les nostres institucions" perquè "tenim les garanties al Parlament". "Ni a Estrasburg ni a cap altre lloc", ha reblat el portaveu, que ha assegurat que han rebut amb "perplexitat" la decisió "unilateral" de Torrent de portar al Tribunal Europeu de Drets Humans la investidura de Puigdemont.

Eduard Pujol ha manifestat que aquesta decisió "xoca directament amb estratègies de legítima defensa. Aquestes coses s'han de parlar i s'han de fer bé. Ens haguéssim trobat més còmodes parlant les coses". "No s'ha parlat amb l'afectat", ha lamentat.

També ha lamentat que "La Mesa delParlament no ha admès a tràmit la modificació de la Llei de Presidència". "Ens hagués agradat que fes avui, però esperem que ho faci al llarg dels propers dies", ha afegit el diputat.

Finalment, ha reiterat que els diputats de JuntsxCat "no ens mourem del compromís adquirit el 21-D. Fem i farem tot allò que calgui per donar obediència al que van dir les urnes, que van avalar el desig de restaurar i reparar les nostres institucions i la presidència del país".

Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Alejandro, Barcelona, 13/02/2018 - 23:49

Ya empiezan el baile. Como no ha querido tramitar la reforma de la Ley de Presidencia, ya no lo quieren , ya lo repudian.¡¡¡Intolerantes desvergonzados!!!

#7 Ay mariano, El Masnou, 13/02/2018 - 16:05

A ver, ¿Qué le pasa ahora al del patinete ?

#6 La foto tiene delito , Tabàrnia, 13/02/2018 - 15:39

Así, de golpe, parece un cura de colegio de los años duros dando el sermón con cara de mala leche, y las dos monaguillas al lado, en actitud (por la postura corporal) una de madre superiora satisfecha y la otra de monja sumisa. Y todos de negro con el lacito. Que cutre toda la puesta en escena indepe-burguesita.

#6.1 Alien, Pluton, 13/02/2018 - 17:32

Lo has clavado. No me extraña que crean que les persigan alienígenas en patín, es lo mínimo que les puede pasar.

#5 cata..queeee, Montcada i Reixac, 13/02/2018 - 15:35

El apolineo Pujol arrastrando de la Altadi,hay que ser bajo para ser el tonto util del Puigdemont Pujol ¿ya tenias las horas contadas en el RAC?...Cuni ha tenido mas dignidad que tu.

#4 Carlos Gomez, no rerise mucho que da singlot, 13/02/2018 - 15:32

Tothom s´ha fotut un tip de riure amb aquest pobre home perque diu que uns botiflers de tomo y lomo el persegueixen en patinet pels carrers de Barsalona pero ningu ha dit res sobre la denuncia que ha fet la Bea Talegon sobre la conspiracio judeobotiflera que Twitter España ha inciat contra ella

Ella tambe te dret a que algu li faci una mica de cas