Publicitat
Política · 12 de Maig de 2022. 16:17h.

Juristes demanden Ada Colau per “amiguisme”

L'acusen de fer una “selecció de personal amb la finalitat d'afavorir alts càrrecs del seu entorn”

Juristes demanden Ada Colau per “amiguisme”

L'Associació de Juristes Constitucionalistes per les Llibertats ha presentat una demanda contra Ada Colau impugnant la convocatòria d'ampliació de borses de treball de l'Ajuntament de Barcelona i les bases que regeixen aquesta convocatòria.

Aquests juristes entenen que "el nombre significatiu de membres del consistori municipal presentats a la convocatòria podria vulnerar el principi d'igualtat en l'accés a la funció pública i perjudicar els drets i les oportunitats d'altres aspirants".

A més, des de Llibertats es considera que "es trenca el règim d'incompatibilitats dels membres de la Comissió de Selecció".

Aquesta Comissió estava formada per alts càrrecs del Govern municipal “que deuen el seu càrrec a persones a qui s'ha donat accés a la borsa de treball municipal com els regidors de l'equip d'Ada Colau, Eloi Badia, membre del Govern municipal, Ancor Mesa, conseller de Districte a Sants-Montjuic o el comissionat de Diàleg Intercultural Khalid Ghali”.

Per a l'advocat Manuel Miro “estem davant d'un cas d'amiguisme on càrrecs que deuen la seva posició laboral als seus caps els tornen el favor donant-los accés a una ocupació pública el que suposa un perjudici davant d'altres ciutadans sense connexions polítiques o que no militin a l'òrbita d'Ada Colau”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 12/05/2022 - 21:03

Actúen rápido que pronto aquel ayuntamiento parecerá el Kremlin con tanto comunista enchufado.

#8 Fran, Calomge, 12/05/2022 - 20:01

Hay esta la CASTA Sra. Colau, lo único que pasaba es que personas como usted y todo esta chusma que forman su partido no valen para la empresa privada y claro viendo como viven los políticos que mejor que meterse en política para forrarse y nada mas porque no valen para otra cosa.

#7 Neferu, Barcelona, 12/05/2022 - 19:11

En estos años de democracia han pasado por el ajuntament personajes ineptos, pero esta sra. Colau, los está superando a todos: No tiene las aptitudes que necesita una ciudad como Barcelona para ser gobernada con tino y buen criterio. Cada vez que paso por calle Europa con Galileo y veo las enormes piedras que puso en homenaje a las presas.¡Dios!

#6 Facholin, Barcelona, 12/05/2022 - 17:55

Hay que echarla a patadas del ayuntamiento.

#5 A., Barcelona, 12/05/2022 - 17:45

La nova política, la política de les persones, la kasta, enemics de la corrupció, farem net, gent d'abaix amb el poble, justícia social, antifeixisme, bla bla bla i bla. Igual o pitjors que els partits de sempre però a sobre volen donar lliçons morals i destrossen sistemàticament tant la creació de riquesa com la productivitat. Fora ja.