Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2022. 20:25h.

Justo Molinero es passa a ERC

Demana a Núria Parlon que faci "un pas enrere"

Justo Molinero es passa a ERC

L'empresari i locutor de ràdio Justo Molinero, en una entrevista a La Fábrica amb Gabriel Rufián, ha demanat a l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon (PSC), que "hauria de fer un pas enrere". Es dóna la circumstància que Rufián és el candidat d'ERC a l'alcaldia d'aquest municipi del Barcelonès.

Molinero qüestiona el projecte socialista per a la ciutat i afirma que "no tenim relació" amb l'alcaldessa. A més, destaca que "la Núria Parlon ha estat una alcaldessa que ha fet estimar Santa Coloma, ha fet molt pel municipi, però crec que tants anys al mateix lloc... hauria de fer un pas enrere".

El locutor també pregunta a Rufián "si el seu desig és ser alcalde de Santa Coloma" i el dirigent d'ERC li contesta que "és un honor ser alcalde de la teva ciutat". "El municipalisme és molt xulo", afegeix el portaveu d'ERC a Madrid.

Molinero, en un primer moment, es va acostar a Convergència durant els governs de Jordi Pujol, fins i tot l'expresident el posava com a exemple de l'immigrant integrat. A més, l'empresari, que va arribar a militar a CDC, li va muntar a Pujol un míting amb Los Chunguitos a Santa Coloma de Gramenet.

Després que CiU perdés el poder va començar a acostar-se al PSC. De fet, l'any 2007, quan encara militava CDC, va signar un manifest de suport a la candidatura de Jordi Hereu (PSC), aleshores candidat a l'alcaldia a l'Ajuntament de Barcelona. El suport de Molinero a Hereu es va repetir a les eleccions del 2011, en un acte al Pavelló de la Mar Bella.

L'any 2015 el periodista i exdirector de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, va editar el llibre "Revoltats", on el president d'ERC, Oriol Junqueras, i el director de Ràdio TeleTaxi, Justo Molinero, dialoguen i confronten els seus punts de vista sobre els temes d'actualitat més candent com la independència, la crisi o la corrupció.

 

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#48 JOSEP, Reus, 08/12/2022 - 10:11

¿Qué crédibilidad tiene este personaje?, ha estado lamiendo el culo a todos, a Pujol, a Montilla, etc... y ahora a ERC.
Ahora quiere que gane Rufian para instalarse.
Este es el tipo de persona que enmascara a los suyos, los deja por los suelos, desde luego que todos no son iguales, pero este SÍ es andaluz.

#47 JOSEP, Reus, 08/12/2022 - 10:07

¿

#46 Borinot, Terrassa, 07/12/2022 - 07:59

La pela es la pela.

#45 Joanet, Barcelona, 06/12/2022 - 22:20

Personaje vomitivo donde los haya. Noi tiene ni escrúpulos ni vergüenza. Su único valor es el dinero. Renegado asqueroso,.

#44 Tots lolailos, Chicago meixugo, 06/12/2022 - 19:52

Soy er Jut-to Molinero
voy oliendo el dinero
a los lazis me ajunto
y un tanto me apunto
allà donde hay parnè
allà voy, mireusté
los mios son de ERC
que hacen bien el paripé
con Sanchez y a vivir
y hasta con Satanás si hay que ir.