Publicitat
Política · 15 de Maig de 2010. 22:14h.

Justo Molinero festeja amb l'independentisme

El fundador de Ràdio Tele Taxi dóna suport a la consulta sobiranista a Mataró

Justo Molinero festeja amb l'independentisme

Justo Molinero amb Alfons López Tena

El periodista Justo Molinero -fundador de Ràdio Tele Taxi- i el notari Alfons López Tena han inaugurat la seu del cos de gestió electoral Mataró Decideix, que organitza el referèndum sobre la independència de Catalunya el proper 20 de juny a la ciutat de Mataró. La inauguració ha comptat amb la presència de més de 100 persones que han passat per la seu durant tota la tarda, compartint impressions, afegint-se com a  voluntaris i organitzant les diverses tasques que durà a terme properament Mataró Decideix.
 
Justo Molinero, ha destacat que “Catalunya ha de ser el què decideixin tots els catalans”, també ha comentat que aquest referèndum no és una qüestió dels catalans de tota la vida sinó que també s’han d’implicar els que no han nascut a Catalunya. Molinero, no s’ha volgut posicionar en cap sentit del vot ja que “el què és important és que la gent vagi a votar”, abans d’acabar, s’ha posat a disposició de Mataró Decideix “per a qualsevol cosa que faci falta durant la campanya”.
 
López Tena, ha destacat que “sense els quatre milions d’euros que s’ha gastat l’ajuntament de Barcelona en l’organització del referèndum de la diagonal,  es pot organitzar un referèndum més fiable, amb més garanties, i amb més participació”. També ha destacat l’enorme esforç que estan fent els ja més de 400 voluntaris que estan treballant amb Mataró Decideix per organitzar el referèndum sobre la independència de Catalunya pel proper 20 de juny de 2010.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Gerard, Barna, 17/05/2010 - 21:31

"Jo no vaig poder elegir i vaig haver de marxar d la meva terra. No vull q als meus fills se'ls negui tb el dret a decidir". Q teniu contra aquestes paraules? Mullar-se pel referendum no es estar be amb el poder sino al contrari. Tothom calla.Felicitat

#19 fernando, mataro, 17/05/2010 - 20:17

quien lo ha visto y quien lo ve!

#18 ramon, barcelona-c, 16/05/2010 - 23:53

Cada día m'agradan mes "els Molinero"encara que, que no es el cas, no parlin català . Aquests son els únics que poden tirar Catalunya endavant , que no ens abandonin.

#17 Sebastià, Barcelona, 16/05/2010 - 22:42

Molinero va saber on era el negoci i es va fer milionari...i ben lluny de la seva terra. Ara tan ell com molts altres empresaris prenen posicions que ens criden molt l'atenció...! Aquí la saviesa, ho interpreti qui la tingui...

#16 Jordi, bcnc3, 16/05/2010 - 18:36

Seguin l'estel-la del Sr.Montilla(el seu "paisano")