Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2018. 16:26h.

JxCat acusa Ciutadans de tirar benzina al foc

Eduard Pujol considera que és "una màquina de conflicte"

JxCat acusa Ciutadans de tirar benzina al foc

El portaveu de JxCat, Eduard Pujol, ha afirmat que Ciutadans és "una màquina de conflicte" que pretén "convertir la política en un espectacle", i que actua com un "bomber que vol apagar el foc amb gasolina" en referència a la crispació viscuda en la darrera sessió parlamentària.

Pujol ha demanat a C's que "no continuï jugant amb un bidó de benzina" i ha lamentat que la formació taronja jugui permanentment amb l'amenaça del 155. El portaveu de JxCat també ha reclamat posar en marxa els treballs de la futura reforma del reglament del Parlament i ha manifestat que espera que la futura reforma del reglament del Parlament serveixi per evitar que el ple acabi assemblant-se a "una taverna a les quatre de la matinada".

El dirigent de JxCat ha acusat PP i PSOE de "premiar l'autor intel·lectual de la repressió a Catalunya" amb l'elecció de Manuel Marchena com a president del Consell General del Poder Judicial (CGPJ).

El portaveu de la formació ha lamentat l'elecció de Marchena i ho ha considerat "un disbarat més" del PP i el PSOE, que han "decidit premiar l'autor intel·lectual de la repressió a Catalunya". Pujol ha criticat que "la llista de fets que proven que el PP i el PSOE són el mateix és, per desgràcia, massa llarga".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#19 cata...queee, Montcada i Reixac, 13/11/2018 - 13:31

Portavoz Pujol...eres un impresentable...das el mismo perfil que Forn y el actual de interior...grandotes y osotes....y luego te cagas...u tienes paranoias bcicleteras.

#18 gurguri, barcelona, 13/11/2018 - 12:46

Eduard Pujol desde que dejó RAC 1 y se dedicó a la política ha sido el incendiario nº1.Debe saber que un patriota es el que lucha por su pueblo.Un nacionalista como él, es que odia a todos los demás paises.

#17 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 12/11/2018 - 22:51

la ultraderecha golpista de Trilemont ,en boca de Patineteman, acusando de pirómanos. Je, je, je, je, je, e, je, je, je, e, je, je, je, e, je, je, je, je, je, je, je, e, je, je, je, e, je, je, je, e, je, je, je, je, je, je, je, e, je, je, je, e, je, je, je, e, je, je, je, je, je, je, je, e, je, je, je, e, je, je, je, e, je, je, je, je, je, je,

#16 Neferu, Barcelona, 12/11/2018 - 20:27

Vosotros, lleváis años echando gasolina al fuego, sembrando la discordia entre catalanes, gastando el dinero de todos en unos pocos, enfrentando a familias y amigos, mintiendo y engañando. No tenéis razón moral para dar lecciones de nada a nadie.

#15 soloesmiopinon, Tabarnia, 12/11/2018 - 20:20

A mes, utilitzan patinets per poder llençar la benzina més ràpid.