Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2020. 19:01h.

JxCat acusa el PSC de "posar-se de perfil"

Batet diu que la seva absència és una falta de respecte institucional

JxCat acusa el PSC de "posar-se de perfil"

El president de JxCat al Parlament, Albert Batet, ha acusat el PSC de "posar-se de perfil" per no participar en el ple monogràfic que s'ha celebrat aquest dimecres per abordar la inhabilitació de Quim Torra. Batet també ha denunciat que altres formacions parlamentàries no hagin condemnat "de manera rotunda" la inhabilitació de Torra.

"Els grups parlamentaris compromesos amb la democràcia no podem mirar cap a una altra banda, en aquest sentit hem trobat a faltar la condemna rotunda d'alguns grups d'aquesta cambra però sobretot lamentem l'absència del grup socialista avui al ple" ha manifestat durant la seva intervenció.

"Els socialistes han deixat vuit els seus escons però també han deixat buida la seva vocació catalanista, democràtica i progressista. És una indecència i una falta de respecte institucional que no hagin participat en aquest ple, posant-se de perfil, com sempre fan, com ha fet el mateix Pedro Sánchez, per no firmar el decret i publicar-lo al BOE" ha lamentat.

"No podem oblidar el tracte que se li ha dispensat alguns dels diputats del Parlament de Catalunya. Se l'ha insultat i vexat. Que cadascú carregui amb la consciència. En política no tot s'hi val" ha dit.

"L'Estat espanyol ha tornat a passar una nova línia vermella. Ens interpel·la a tots els demòcrates. Avui som els independentistes, però demà seran tots els que posin en dubte del statuo quo del règim del 78" ha alertat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 electra, Barcelona, 01/10/2020 - 08:57

Que havien de fer els del PSC?. Anar a donar suport a una xarlotada?.

#2 Marcial, Santa Coloma, 30/09/2020 - 20:26

....ya los están regañando por ser tan malos catalanes, pronto se van cagar por la pata abajo.... ah no, que no están en la cámara....hohohoho, el PSC

#1 Benet S., Barcelona, 30/09/2020 - 20:21

Aquest inutil que el seu pare li va pagar l'escó fent una donació a la banda perque l'acceptessin encara te les penques de parlar de respecte! ells que no han respectat ni la neutralitat de les institucions segrestant-les i utilitzant-les pel seu propi profit sectari, ells que van intentar un cop en tota regla. Son uns farsants corruptes!