Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2021. 12:42h.

JxCat alerta d'un nou tripartit a la Generalitat

Laura Borràs assegura que "no acceptarem els vots del 155"

JxCat alerta d'un nou tripartit a la Generalitat

La presidenciable de JxCat, Laura Borràs, ha alertat aquest dissabte sobre un possible tripartit a la Generalitat i ha manifestat que "JxCat és l'únic vot que ens permet garantir que a la Generalitat no hi haurà un tripartit". La candidata, que ha participat en un acte electoral del partit des de Sant Cugat, ha afirmat que no pactaran ni acceptaran els vots "dels partits del 155".

"JxCat és l'únic vot que ens permet garantir que a la Generalitat no hi haurà un tripartit perquè nosaltres no pactarem amb cap partit del 155, no acceptarem els vots del 155, tampoc els volem" ha manifestat la presidenciable durant la seva intervenció. Borràs ha recordat que ERC va condicionar la investidura de Sánchez a la llibertat dels dirigents independentistes condemnats i ha apuntat que encara no s'ha produït cap moviment al respecte.

"El model del tripartit a Espanya consisteix a investir Pedro Sánchez a canvi d'un diàleg que no ha existit, a canvi d'uns pressupostos que prometen una pluja de milions que no existeixen" ha lamentat la candidata.

"Si fan el tripartit a Sant Cugat o a Madrid, per què no l'haurien de fer a la Generalitat? També van dir que condicionarien la investidura de Pedro Sánchez a la llibertat dels presos polítics, i on són?" ha preguntat Borràs. "Nosaltres no pactem cada dia amb el PSOE del 155 a Madrid. Són els altres els que han de donar explicacions" ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Pijos hasta la muerte, Chez Titole, 09/02/2021 - 11:20

Avui en dia no cal tenir bona veu per ser qualsevol cosa, pots ser presentador de TV3 Amb veu de canya esquerdada o aspirant a presidenta amb veu de canari ronc, i encara pitjor amb accent de PIJA fent ¡veure que estimes el poble i que vas en un siscents dels anys 60 rovellat. sols enganyes els drópuls i als morbosos de talles grans.

#7 Les pors, Gallinertown, 07/02/2021 - 14:34

Aquesta trepa tenen molta por: A l'extrema dreta, als contraris, als socialistes, al tripartit, al COCO i a l'home del sac. Ah, i per damunt de tot a les rebaixes de sous.

#6 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 07/02/2021 - 14:07

Sra. Borràs déjese de demagogia barata. Ud. nació española y morirá española. Gracias a su pasaporte del Reino de España Ud. puede viajar, por ejem. a USA. Conduce gracias al carné Español. Y en TODOS sus documentos legales pone NACIONALIDAD ESPAÑOLA. Y como Ud. todos los "lazis" (excepto los nacionalizados ingratos)

#5 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 06/02/2021 - 20:25

Está claro que en Cataluña no va a poder gobernar un partido solo. El problema es que si son los mismos grupos que nos han estado gobernando desde hace años iremos a peor; volverán a repetirse los disgustos. El cambio de aires tiene que ser total para acabar con la decadencia catalana.

#4 Benet S., Barcelona, 06/02/2021 - 14:25

La geganta groga i la resta de la banda de lazis estan nerviosos i no els toca la pell a la camisa, la rabia els surt per la boca talment com aquesta corrupte fa durant tot el dia. La veritat els fa mal:
https://www.dolcacatalunya.com/2021/02/un-ex-separatista-explica-el-drama-han-conseguido-separarnos-a-todos-menos-a-cataluna-de-espana/