Publicitat

No van demanar permís a la JEC per a que Jordi Sánchez oferís una roda de premsa

JxCat bada

Junts per Catalunya ha hagut de demanar autorització a corre-cuita a la Junta Electoral Central perquè els seus líders a la presó puguin fer campanya des de l’interior, després de veure com Oriol Junqueras aconseguia aquest permís.

El director de l’ACN, Marc Colomer, ha explicat a El món a RAC1 que “no tinc constància que JxCat haguessin demanat permís a la Junta Electoral” abans de conèixer la decisió d’ahir. “Tenim la notificació de la JEC a ERC. No ens autoritzen a nosaltres. Autoritzen al candidat d'ERC a participar a la roda de premsa”, ha afegit.

"Quan demanem els candidats, a ERC demanen l'autorització a la JEC perquè puguem accedir a la presó i Junqueras pugui respondre les preguntes. Pel que tinc constància, JxCat s'activava ahir després de conèixer aquesta resolució per veure si també era possible en el cas de Jordi Sánchez. No tinc constància que ho haguessin fet abans”, ha assenyalat.

Per la seva banda, JxCat confia que la Junta Electoral permetrà als seus candidats presos concedir entrevistes després del precedent que ha obert ERC. El diputat Josep Costa explica que han proposat a l’ACN que reprogrami l’entrevista amb Jordi Sànchez un dia sense judici.
 
"Crec que tindrem la mateixa resposta que Esquerra i estem encantats que a Esquerra li hagin donat aquesta resposta”, ha assegurat. "Hem proposat que l'entrevista es canviés a un dia que no hi hagi judici i hem demanat que es pugui fer una entrevista amb EFE ja programada en un dia que no hi ha judici”, ha detallat.
 

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 17/04/2019 - 18:50

No són capaces ni de gestionar su mini partido y quieren gestionar Catalunya.