Publicitat
Política · 21 de Juliol de 2021. 14:14h.

JxCat colla Aragonès amb el covid

Albert Batet: "Les dades són molt preocupants"

JxCat colla Aragonès amb el covid

Junts per Catalunya ha mostrat el seu "suport" al govern de Pere Aragonès per a gestionar la pandèmia, però no sense abans mostrar-se crítics i preocupats amb la gestió d'Argimon davant l'elevat nombre de contagis que afecten el territori català.

"En termes generals, les dades són molt preocupants i la pressió torna a ser elevada en hospitals i en els centres d'atenció primària", ha manifestat Albert Batet, president de Junts per Catalunya al Parlament.

Batet ha recordat alguna de les dades més significatives de la pandèmia a Catalunya durant les darreres setmanes, especialment entre els joves. "A Catalunya ara hi ha més de quatre-cents casos de persones menors de quaranta anys. Just fa un mes, només eren seixanta. Set vegades més", ha expressat el president de JxCat.

Davant la intervenció de Batet, Aragonès ha afirmat que "no hem d'abaixar la guàrdia". "Hem de mantenir les mesures que s'han pres, perquè l'afectació que està tenint sobre els centres d'atenció primària vol dir que hi ha àmbits que no s'estan diagnosticant suficientment", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat