Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2018. 14:05h.

JxCat compara els presos amb els de Guantánamo

Albert Batet: "Hauran de traslladar-se a presons a prop de Madrid, que no sabran a quina hora s'hauran d'aixecar al matí, perquè no tindran despertador ni rellotge”

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, creu que els dirigents independentistes empresonats podrien ser tractats "com a Guantánamo" durant el judici. Així ho ha dit durant la sessió de control al president de la Generalitat, on també ha comparat l'Estat espanyol amb Turquia.

Batet ha dit que "lamentem i veiem que Espanya actua com Turquia, i ho diem amb tristor" i ha afegit que "ara el que ens preocupa, davant d'aquest judici injust pel qual li demanarem el seu posicionament, senyor president, és que Espanya, de comportar-se com Turquia, no es comporti, amb el tracte pel que fa als presos durant el judici, com Guantánamo".

El dirigent independentista ha recordat que els presos "hauran de traslladar-se a presons a prop de Madrid, que no sabran a quina hora s'hauran d'aixecar al matí, perquè no tindran despertador ni rellotge; que hauran d'anar en furgons en la forma violenta que van ser transportats, com ens van poder explicar; que aniran sense esmorzar, que els hi donaran un entrepà fred, que no podran dinar, que dinaran també fred, que arribaran tard a la presó i en unes condicions totalment penoses i injustes".

"Creu, president, que en aquestes condicions hi pot haver un judici just?", ha demanat a Torra, que ha contestat: "és absolutament impossible pensar que els nostres presos polítics puguin tenir un judici just". "I això hem de denunciar-ho, i hem de denunciar-ho cada dia, i això ho denunciarem internacionalment a partir d'ara cada dia", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#23 Sarola, Castelldefels, 22/11/2018 - 07:41

Els puc assegurar que aquest subjecte es SUB-NORMAL.

#22 Cajonacona, Barcelona, 22/11/2018 - 07:30

Ai pobrets! Con lo bien acostumbrados que estaban ellos a robar sin que les pillaran.
Todo lo que estan viviendo: preventiva, traslado a Madrid y todas esas penurias noveladas de las que habla, son las mismas que las de cualquier preso comun. Porque habria de ser diferente? Ah ya se ! Porque son seres superiores. Haber escogido susto !!

#21 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 21/11/2018 - 20:27

Aquest tenaç i cinematografic homenet de la foto, no gaire dotat per elaboracions complexes de la realitat i obviament tampoc per la oratoria, deu tenir un munt de compinches avorrits

Alguns asseguren que va comprar l´acta de diputat amb una generosa donacio a fons perdut que va anar a parar a les butxaques del nostrat excursionista impenitent

#20 Barcelona, Neferu, 21/11/2018 - 20:24

¡¡Verdad tendría que ser para que os quejáseis con razón.!!! Suerte tienen de estar en un país con democracia.

#19 Soloesmiopinion, Tabarnia, 21/11/2018 - 20:11

Este también tiene una pinta de intelectual brutal que tira de espaldas. Madre mía, que nivel! De dónde sacan a esta gente?