Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2021. 12:18h.

JxCat deixa la independència per més endavant

Laura Borràs diu que no faran res fins que “estiguem en condicions”

JxCat deixa la independència per més endavant

La candidata de JxCat, Laura Borràs, en una entrevista a RTVE, ha negat que apostin per declarar la independència si els partits independentistes sumen més del 50%. Diu que es farà "quan estiguem en condició de fer-ho per no recular i per defensar-la”.

“A tothom li preocupa molt el quan, a mi em preocupa el com. Serà quan estiguem en condicions de fer-ho per no recular. Hem d’aprendre dels errors i de les circumstàncies”, ha assenyalat.

“Que quan ho fem estem en disposició de no fer marxa enrere”, ha defensat, a més d’aclarir que en cas de victòria el que faran és "ratificar" la "voluntat de fer un pas endavant”. També ha apostat per “mantenir oberta la via de negociació amb l’Estat”.

D’altre banda, s’ha mostrat dolguda amb el ‘veto’ -ja aixecat- de Dolors Sabater i ha afirmat que a la CUP “els sento com els meus". "Ella mateixa, que està imputada o ha declarat per imputació, no estarà a les llistes?”, ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#24 Josep, Banyoles, 04/02/2021 - 08:44

"ho tenim a tocar" jajajajajajajajajajajajajaja...

#23 Capit@n España, Purgandus populus!!, 03/02/2021 - 21:59

Primero nuestras poltronas....luego ya volveremos a engatusar al populacho..jejejeje

#22 Estoy harta, Barcelona, 03/02/2021 - 21:39

Claro señora Laura.
Lo primero es colocarse en la Generalitat, declarar la independencia ya se irá viendo.
Ja ja ja.

#21 El Sifoner, Castelló, 03/02/2021 - 19:31

(Laura Borràs, ... ha negado que apuesten por declarar la independencia si los partidos independentistas suman más del 50%) Hace unos días, recriminaba a ILLA, de faltar a su palabra, pues al parecer negó hasta 3 veces que no seria candidato, y ahora ud, sale con el que no implementaran la secesión. Vaya palabra que tiene ud, ciudadana Borrás.

#20 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 03/02/2021 - 18:02

Revolucionaris 100%. Recordeu fa poc quan aquests menxevics deien que deixaven la revolució per després de l'Agost? O quan l'Abat de Sant Vicens somiava en parar una setmana la seva patria? Doncs res