Publicitat
Política · 22 d'Abril de 2018. 21:14h.

JxCat demana la dimissió de Zoido per vetar el groc a la final de Copa

Junts per Catalunya denuncia que “ha convertit el Cos Nacional de Policia en una autèntica policia política”

JxCat demana la dimissió de Zoido per vetar el groc a la final de Copa

Juan Ignacio Zoido

Junts per Catalunya ha demanat la “immediata” dimissió del ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, per haver ordenat a la Policia que requisés samarretes de color groc amb lemes independentistes, bufandes del mateix color o xiulets. “El comportament de la policia espanyola ahir, al principi i durant el partit de la Final de la Copa del Rei, és inacceptable en una democràcia”, assegura el partit en un comunicat.

JxCat considera que la mesura “no tenia cap justificació en matèria de seguretat i, en canvi, va ser una vulneració escandalosa de la llibertat d'expressió”. Junts per Catalunya denunciar que el ministre de l'Interior “ha convertit el Cos Nacional de Policia en una autèntica policia política al servei del PP i la monarquia, i en contra del poble de Catalunya”.

“Aquest comportament és insòlit a l'Europa democràtica i només equiparable amb els règims totalitaris”, conclou la formació. Finalment, ha expressat el seu suport a tots els afeccionats del Barça “davant les intimidacions i abusos que van patir”.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Albert Escarré Puig, Barcelona, 23/04/2018 - 12:12

#17

¡¡¡ NOTICIA DE ÚLTIMA HORA !!!. Al Sr. Ministro Juan Ignacio Zoido, lo han tenido que sacar arrastras de debajo de su cama, donde acojonido, se había escondido ante las amenazas de Junts per Catalunya. ¡¡ Por favor, unn poco de respeto, que ya tiene sus años y peina camas !!. Que sois pacíficos, dialogantes, demócratas, ¡ por favor !!!

#16 joan, manresa, 23/04/2018 - 11:40

tinu.)molt gros....,dintre de casa nostra i fora d'Espanya....,Corren imatges al exterior amb àudios inclusius sobre treure la samarreta interior a un Senyor ya gran perquè era groga...,Un Chist!!.O l'imatge d'uns segura-tes...???demanant l'entrega D'un "PITU..!!!",o sinó sería expulsat.....Tot plegat ,axó va fer milers de separatiste

#15 joan, manresa, 23/04/2018 - 11:34

El Casal,11:31 h.--Només veure ministres cantant " El Cristo de la Buena Muerte",a ple pulmó,ya sens va fotre la pell de gallina..,i continuant veient al Rei..,"Jefe del Estado Espanñol..",la cara que posava are i l'any anterior ..,ya era una confirmació de lo que ens cauría sobre..,i la que caurá. Disabte varen fer el ridícul ,un ridícul

#14 Jacos, Cornellá de Llobregat, 23/04/2018 - 11:11

entrar. También sería válido para un hombre, que marcará tableta y lo de debajo de la tableta, por más que se diga que soy un pureta o soy una pureta, por que el verano está próximo y a l'estiu tota cuca hi viu.

#13 Jacos, Cornellá de Llobregat, 23/04/2018 - 11:10

Al salir retoman la conversación iniciada a la entrada, dado que se queda en un bar, eso si con todo, al no poder entrar. Ahora que puedo llevarla fuera me la quito, de mala suerte nada. Mira cuantos fans tengo. Conversación figurada que conste, pero así se ve el nivel del fanatismo. La realidad es que obedecen las instrucciones del CNP si quieren