Publicitat
Política · 17 d'Abril de 2019. 09:53h.

JxCat demana l’indult en el seu programa electoral

Laura Borràs ho justifica perquè “s’ha fet amb presses”

La candidata de Junts per Catalunya a les eleccions generals, Laura Borràs, ha esmenat durant una entrevista a Els Matins de TV3 el programa electoral del seu partit, que inclou la petició d’indult per als polítics independentistes presos. Borràs també ha insinuat que si els presos no queden en llibertat serà culpa d’ERC.

El programa electoral de JxCat assenyala que “donem per fet que hi haurà absolució dels presos polítics però en cas contrari exigim un immediat indult i excarceració”.

Preguntada per la qüestió, Borràs ha assegurat que “no demanarem cap indult, perquè admetre un indult seria admetre que són culpables. I nosaltres el que estem dient és que de cap manera són culpables i per tant demanem l’absolució”.

L’exconsellera ha reconegut que “en el programa electoral aquesta paraula apareix” i ho ha justificat perquè “s’ha fet amb preses, amb anades i vingudes, amb la repressió…”. “Nosaltres hem dit sempre que no demanarem l’indult”, ha remarcat.

Borràs s’ho ha fet venir bé i ha aprofitat la pregunta sobre el seu programa electoral per carregar contra ERC: “en el relat de la unitat, ja va passar el gener del 36. Teníem un Govern a la presó. I va ser el presentar-nos junts a les eleccions que va permetre un bon resultat i l’existència d’una amnistia”, ha recordat.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Escamarlà (ressucitat), Waterlooooooo de dalt, 17/04/2019 - 13:56

Hosti ! Igual amb les presses aquests convergets s’obliden de provlamar la independència ....

#11 lepero, Barcelona/Tabarnia, 17/04/2019 - 13:42

Están tan atareados gobernando que prácticamente han tenido que hacer el programa a corregudes y se les ha escapado lo del indulto, pero ha sido sin querer. Es lo que pasa, con las prisas.

#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 17/04/2019 - 13:40

Parlar de qüestions terrenals aquestes alçades..

Oi reina ?

#9 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 17/04/2019 - 13:20

Anda que poner 1936 como ejemplo...

#8 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 17/04/2019 - 13:18

Desde que está en campaña, Borrás ya no lleva vestidos amarillos.