Política · 14 d'Octubre de 2019. 11:14h.

JxCat diu que la sentència "condemna Catalunya"

Eduard Pujol creu que "ha colpejat la societat catalana"

JxCat diu que la sentència "condemna Catalunya"

El portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha reaccionat a la sentència del Tribunal Suprem i ha assegurat que "condemna Catalunya". També ha dit que "ha colpejat la societat catalana" i "el país".

"Cent anys de presó són una absoluta barbaritat, és una suma esgarrifosa. "La sentència condemna els presos polítics, però també condemna la democràcia i la política", ha manifestat abans de donar pas a Laura Borràs, portaveu de la formació a Madrid.

Borràs ha dit que "la sentència l'ha escrit una justícia inhumana i profundament antidemocràtica" i ha apuntat que "els danys que ja s'han produït, dos anys de presó preventiva i vulneració de drets, són irreparables. I el dany que ara la sentència infligeix és injustificable". "Votar no és delicte", ha sentenciat.

 

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Los tontos útiles del proces , Barcelona , 14/10/2019 - 18:00

Menudo par de payasos mantenidos del proces. En Cataluña hay más de la mitad de Catalanes que aceptan la sentencia. Aunque a muchos les parece poco.

#11 Adrián, Barcelona, 14/10/2019 - 17:44

"Dos en un patinete". Estreno el próximo 10 de noviembre.

#10 Santi, Barcelona, 14/10/2019 - 16:08

Aquest parell el haurien també d'aplicar una dosis de xarop de trena, pero les boses Armani i els patinets daurats els compren amb els impostos de paguem. Es l'argument historic de sempre: enganyar al ramat, mentir amb descaro i viure amb l'esquena dreta. Es lo mateix de la querella a Bca Catalana "un atac a Catalunya" deien, ara ja no cola això

#9 Catanyol, Girona, 14/10/2019 - 15:49

A dieta....AJO Y AGUA...A joderse y a aguantarse

#8 Chris, Lleida, 14/10/2019 - 15:31

El què ha fet malvé a la societat catalana heu sigut vosaltres, colla de sabatots sense romb. L'única raó de ser que teniu es la de cobrar sense fer res productiu ni beneficiós per la societar. Aneu-vos a fer vía i busqueu-vos feina d'una vegada