Publicitat
Política · 15 de Juliol de 2019. 19:02h.

JxCat ensabona Ribó

Antoni Morral assegura que “la seva tasca és irreprotxable”

JxCat ensabona Ribó

Antoni Morral

El diputat de Junts per Catalunya, Antoni Morral, ha afirmat que la tasca del Síndic de Greuges és “irreprotxable” i ha destacat el seu compromís “en la defensa dels drets i les llibertats”. “Valorem força positivament l'activitat que des de la institució s'ha fet durant aquest període”, ha assegurat durant la compareixença de Ribó en comissió parlamentària.

Morral ha manifestat que “no tenim cap mena de dubte de la seva honorabilitat totalment demostrada per la seva tasca davant la institució del Sindic, però també per la seva trajectòria social i compromesa en la defensa dels drets i les llibertats”. “La seva tasca és irreprotxable pel que fa a l'objectiu d'aquesta institució”, ha reblat.

El representat de JxCat també ha agraït al Síndic “la presència de la institució a nivell internacional”, “la valoració que se'n fa de la institució fora del nostre territori” i “la voluntat de neutralitat de la institució”.

Antoni Morral, d'altra banda, ha demanat a Rafael Ribó seguir treballant pels “drets i llibertats que no tenen cobertura legal”, alhora que ha denunciat que “tenim presos polítics per haver liderat manifestacions pacífiques”.

“Bona part dels problemes polítics que tenim al nostres país és aquest: hi ha drets i llibertats que no tenen la cobertura legal. I aquells polítics i ciutadans que volen exercir-los, que volen canviar, que volen conquerir aquells drets, arrisquen”, ha considerat el diputat de JxCat.

Rafael Ribó, que porta quinze anys en el càrrec, ha comparegut aquest dilluns a la comissió de Parlament per fer balanç del seu mandat. Es troba en funcions des del passat mes de març, però el seu relleu es va haver d’ajornar a principis d’abril, perquè els grups parlamentaris no van assolir un acord per proposar-ne un substitut.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 rosa, Barcelona, 16/07/2019 - 20:17

Encara no s'ha fet del sindicat groc en Ribó?.

#4 josep miquel, calella, 16/07/2019 - 11:33

La meva experiencia es negativa. Consulto perquè una cia de l´aigua no aplica un decret de la GEN CAT que determina com consumo bàsic al preu mes baix, 100 litres per persona i dia.La resposta del sindic, per TELEFON, es que l´autonomia municipal per fixar els preus de l´aigua estè per damunt de les lleis de la GEN CAT. No ho poden escriure ?

#3 Telamarinera , Vng, 15/07/2019 - 21:01

el calificativo es extensivo a muchos neoestelados: VIVIDORES, ASALTADORES DE LOS RECURSOS DE TODOS PARA UNA DOLCE VITA, usando Catalunya como escusa.

#2 Pepito, bcn, 15/07/2019 - 20:52

No hombre no, habéis acabado con vuestro partiducho de icv por lo mal que lo habéis hecho pero Ribo se pega la vida padre y lo hace genial... como tu de alcalducho de Cerdanyola y enchufando en el Sincotrón a la mitad de legiones de lamenculos con carnet de icv... si tu padre alcalde franquista levantara la cabeza...

#1 Sergi, Bcn, 15/07/2019 - 20:45

Morral, uno de los peores alcaldes junto con el vago del Escolà de Cerdanyola.