Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2020. 16:58h.

JxCAT equipara Espanya a un escorpí

Eduard Pujol diu que "va picant"

JxCAT equipara Espanya a un escorpí

El portaveu de JxCat, Eduard Pujol, ha comparat Espanya amb un escorpí per la seva "obsessió per picar" a Catalunya. Pujol, en la sessió plenària d'aquest dimecres, ha recollit el que ha considerat "una faula inspiradora" de Carles Puigdemont equiparant Espanya amb un escorpí.

"Des de l'exili el president Puigdemont incorpora en el seu llibre 'M'explico' una faula inspiradora. El president parla de l'escorpí i de la seva obsessió per picar, per picar, fins i tot, al mestre que té la voluntat d'ajudar-lo. Ai l'escorpí, l'escorpí!, això és Espanya. Sempre acaba picant, no se'n pot estar" ha manifestat.

"Espanya pica si Catalunya demana trens dignes, fa molts anys ja demanàvem trens dignes, ens picaven. Espanya ens pica si demanem un tracte econòmic just. I hi torna quan parlem del dret a decidir, o si tips, hi ha un dia que posem les urnes. Espanya ens pica perquè parlem de tangibles i de milions. I ens torna a picar si parlem d'intangibles i de valors" ha afirmat Pujol en el seu parlament.

El portaveu de JxCat ha considerat que "Espanya és una piconadora de llibertats" i ha criticat que "Torra ha estat inhabilitat per defensar la llibertat d'expressió". "A Catalunya una Junta Electoral Central es pot carregar el president del país" ha lamentat.

"Vots emmordassats, sí senyor, és una cacera moralment indigna, políticament insostenible, es creuen jutges i són botxins. Reaccionin senyors diputats, menys soga i més toga" ha dit. "Espanya es troba còmoda amb l'arbitrarietat, avui sentim vergonya, avui sentim fàstic, avui Espanya és un estat addicte a la repressió i a la violència judicial, a la violència policial, en definitiva, a la violència" ha assegurat en la seva intervenció.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 Quimet lo tronat, Arbucies, 01/10/2020 - 10:37

Aquet parrac dit " el noi del patinet" es comporte com un animalot insolent , degenera l imatge de la generalitat a nivell "basura lazy".

#30 electra, Barcelona, 01/10/2020 - 08:51

Ell és un ESCURSSÓ I......

#28 La vida sigue igual, Barcelona, 01/10/2020 - 00:11

Al final no se'ls escoltarà ni el tato, són d'un avorriment letal, Espanya fatxa, corrupte, escorpins, Catalunya democràtica, transparent, impoluta, bla bla bla, JJRRRR, JJRRRR

#27 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/09/2020 - 22:54

El ignorante ultraderechista Patineteman ni siquiera sabe de donde proviene la fábula del escorpión y la rana. Ni tampoco se ha enterado que ellos son la rana y los Embaucadores Regolpistas Catalanes son el escorpión. Pues nada, a ahogarse.

#26 M, Sabadell, 30/09/2020 - 22:08

Ideas, inteligencia y gestión no tienen, pero en cuanto a soltar rollos patateros no hay quien les gane.
Hay que ver la que monta alrededor de un escorpión.
El delirium tremens a su lado va a ser un juego de niños, de momento ya lleva este hombre la aparición del patinete y ahora la del escorpión.