Política · 4 de Juny de 2020. 23:10h.

JxCat, ERC i la CUP voten a favor de continuar perjudicant “veïns i petits empresaris” de la Meridiana

També dóna suport a “actuacions il·legals a l'espai públic”

JxCat, ERC i la CUP voten a favor de continuar perjudicant “veïns i petits empresaris” de la Meridiana

Tall a la Meridiana, en una imatge d'arxiu

Junts per Catalunya ha votat aquest dijous en contra d'una moció de Ciutadans que instava la Generalitat a no autoritzar els talls a l'Avinguda Meridiana pel “greu perjudici que provoca als milers de conductors i usuaris de la via, així com als veïns i petits empresaris de la zona “.

“El Parlament de Catalunya lamenta els perjudicis causats als milers d'usuaris i conductors, així com als veïns i petits empresaris que desenvolupen la seva activitat en l'àrea d'influència de l'Avinguda Meridiana, pels talls sistemàtics d'aquesta via”, diu el primer punt de el text que ha rebutjat JxCat.

La moció de Ciutadans, que tampoc ha comptat amb el suport d'ERC i la CUP, instava a les autoritats a “evitar actuacions il·legals en l'espai públic que provoquin encara més perjudicis econòmics i laborals a el sector del turisme, el comerç i l'hostaleria de Barcelona”. Aquest punt també ha estat rebutjat pels Comuns.

Tampoc ha tirat endavant el punt que demanava al Departament d'Interior “autoritzar les concentracions i manifestacions d'acord amb la legalitat vigent i amb compliment dels requisits sanitaris, especialment el respecte a la distància de seguretat entre persones”.

Els partits independentistes -amb l'abstenció de PSC i els comuns- també han rebutjat reprovar el conseller d'el Interior, Miquel Buch; i al director general d'Administració de Seguretat, Jordi Jardí, per “donar injustificadament diferent tracte a les manifestacions segons el seu signe”.

Cs ha instat l'Executiu català que garanteixi “els drets i la llibertat de moviment dels que ni participen ni volen participar en els actes de protesta que s'estan produint, de manera reiterada, en diversos llocs de Catalunya”. Un punt de la moció que tampoc ha prosperat.

El text de Ciutadans sobre “l'ús de l'espai públic” ha estat rebutjat amb els vots de JxCat, ERC i la CUP. El PPC ha votat a favor de tota la moció, mentre que el PSC ha votat a favor d'alguns i s'ha abstingut en altres i els Comuns s'han mogut entre el vot en contra i l'abstenció.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#16 CAT en liquidación, Barcelona, 05/06/2020 - 17:01

Más que JxCAT parecen JxÑ, deslocalización empresas, sin turismo nacional (ñordos y bestias), de vergüenza ajena, pérdidas locales económicas y sociales en caída libre, y "tots junts" menos PPC y C',s para salvaguardar cuatro mataos en la Meridiana, último reducto del procés

#15 Figueras, Figueras, 05/06/2020 - 11:55

I després a plorar perquè marxa Nissan, i lo que esta per venir...

#14 La locura impera en el reino estelado, Chez Titole, 05/06/2020 - 11:29

Un conocido me dijo una vez: no me preocupa que Cataluña se hunda mientras en España no gobierne Rajoy (?), recientemente otro desgraciado que ha perdido su trabajo me dijo que todo era soportable "por la causa", es decir el procès. Una conocida después de los atentado en Barcelona dijo que nos lo teníamos merecido ..Así son.

#14.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 05/06/2020 - 23:48

El poco cerebro que les queda lo tienen muy ocupado en odiar a todo aquel que no piensa como ellos

#13 Fredo, Barcelona, 05/06/2020 - 11:00

Així potser que els treballadors de Nissan canviin de lloc i objectiu de les protestes.

#13.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 05/06/2020 - 23:50

Sería pura justicia poética

#12 Masias , Mis posaderas , 05/06/2020 - 10:48

Con cuatro gatos paseando por la calle, nunca se conseguirá la Revolusioooo. Hacen falta medidas más sonoras y contundentes. Han probado a tirarse un cuesco ?