Publicitat
Política · 20 de Març de 2018. 21:46h.

JxCat es resisteix a Jordi Turull

Eduard Pujol afirma que "no és el tercer candidat"

JxCat es resisteix a Jordi Turull

Eduard Pujol a les portes del TS

El portaveu adjunt de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha assegurat que Jordi Turull "no és el tercer candidat" i que "els candidats a aquesta tercera investidura som els diputats del grup, sempre al servei del país" en declaracions aquest matí davant del Tribunal Suprem a Madrid, després que la defensa de Jordi Sánchez hagi comunicat al jutge aquest estaria disposat a deixar l'escó per sortir de la presó. "No és el tercer candidat perquè primer n'hem de parlar, hem de seure amb la direcció del grup, els diputats, el president" i "en tot cas els candidats a la tercera investidura som els diputats del grup" ha manifestat Pujol.

Eduard Pujol ha advertit que tot i que Jordi Turull és un dels possibles candidats per a la investidura, la decisió s'haurà d'adoptar als òrgans de direcció de JxCat. "Evidentment Jordi Turull és el tercer de la llista i el seu nom forma part d'aquesta nova situació política en què ens trobem, però Jordi Turull ara mateix no és el nom, perquè el nom s'ha de debatre, s'ha de parlar i s'anunciarà quan toqui"

Jordi Turull, que en les últimes hores s'havia especulat com a possible presidenciable a la Generalitat en el tercer intent de trobar un candidat a la investidura, és vist com una figura molt vinculada al PDCAT i propera a Jordi Pujol a JxCat. Eduard Pujol ha atribuït a la pressió judicial l'anunci de la defensa de Jordi Sánchez de la seva voluntat d'abandonar la vida política.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 gurguri, barcelona, 22/03/2018 - 21:14

Es muy inquietante este personaje.Salió de RAC 1 una de las emisoras adictas al "prucés" y ahora no sabe exactamente donde está y lo que dice.Todos los dias cambia de guión.Pero el rebaño independentista le sigue y le vota.