Publicitat
Política · 7 d'Abril de 2019. 11:18h.

JxCat exigeix un indult "immediat"

Malgrat que Jordi Sànchez el va descartar perquè no es volia "arrossegar"

JxCat exigeix un indult "immediat"

El programa electoral de Junts per Catalunya, la formació que es presenta al 28-A amb el Jordi Sànchez com a cap de llista, inclou un punt en el qual exigeix l'indult dels polítics presos en el cas que hi hagi condemna. El partit contradiu així la posició que el seu cap de llista, que el va descartar "per dignitat i coherència personal i política".

La formació exposa en el seu programa, presentat en una roda de premsa celebrada aquest dissabte, que "donem per fet que hi haurà absolució dels presos polítics, però en cas contrari, exigim un immediat indult i excarceració".

També exigeixen que "els càrrecs polítics investigats en el procés contra Catalunya, tots ells aforats, siguin adequadament protegits per la llei, ja que els delictes que els hi imputen tots ells són de naturalesa política vinculats a la defensa de les seves idees, dels compromisos electorals i en l'exercici del seu càrrec públic".

Sànchez va manifestar en una entrevista a El Independiente el passat 29 d'octubre que "jo exigeixo l'absolució. Si sóc condemnat no demanaré cap indult. És una qüestió de dignitat i coherència personal i política".

L'ara cap de llista va dir aleshores que "sortiré de presó demostrant la meva innocència i l'arbitrari que fins avui han estat els magistrats". Si algú espera que demani perdó abans haurà de demostrar on vaig cometre un delicte. No m'arrossegaré", va sentenciar.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Ja ho tenen tot previst, Chez Titole, 08/04/2019 - 20:36

Pedrooooooo....!!!!

#19 botifler1914, Sinitaca, 08/04/2019 - 10:01

Indulto inmediato, sin condiciones y con exigencia de públicas disculpas, estas niñas estan flipadas de olerse tanto perfume como se ponen.

#18 Casandra, BARCELONA, 08/04/2019 - 09:15

habrá absolución?
...es que desayunan ratafía. No encuentra una la razón de venir con exigencias, aunque consulte libros de psiquiatria.

#17 Tv3% Live, Queralbs sur Pujol, 07/04/2019 - 22:02

Lo suyo es un indulto .... antes de la sentencia. .... o antes de cometer un delito.
Y asinnn anem tirant.

#16 Neferu, Barcelona, 07/04/2019 - 20:03

Aún no los han condenado y ya están pidiendo qué digo pidiendo, exigiendo, el indulto. Está visto que no hay nada como creerse superior al resto del género humano. Estos individuos dieron un golpe a la democracia y si la justicia los encuentra culpables tendrán que pagar lo que hicieron.