Política · 10 de Gener de 2018. 08:32h.

JxCat filtra un acord amb ERC per investir Puigdemont via telemàtica

A través de Rac1, que va ser dirigida per Eduard Pujol

JxCat filtra un acord amb ERC per investir Puigdemont via telemàtica

Puigdemont i Marta Rovira, a Brussel·les

Junts per Catalunya ha filtrat un acord amb ERC per permetre la investidura a distància de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat i la votació d'una Mesa del Parlament amb majoria independentista, sense la presència dels comuns.

La informació avançada per Rac1 -emisora que va ser dirigida per l'actual portaveu de JxCat Eduard Puyol- senyala que  Puigdemont i Marta Rovira havien arribat a aquest acord aquesta nit en un sopar a Brussel·les.

Puigdemont i Marta Rovira han arribat a l'acord que aquesta mesa mantingui majoria independentista, amb tota probabilitat, aquesta segona institució del país recaurà en un diputat d'Esquerra. Amb el Parlament constituït, següent dia marcat al calendari, 31 de gener, primer dia hàbil per fer el debat d'investidura.

JxCat planteja dues possibles vies per investir Puigdemont: o bé la investidura telemàtica, que es podria fer via Skype, o bé delegar en un altre diputat present al ple la lectura del seu discurs i el seu programa de govern. Però a diferència del que s'havia anunciat a primera hora, Esquerra encara no ha acceptat cap d'aquestes dues propostes.

60 Comentaris

Publicitat
#36 Xexo, Premia, 11/01/2018 - 17:52

Pues si que tienen la oportunidad de que los reconozcan en el esterior pero para reirse no se si en parte del mundo un presidente actua asi en su investidura mas ridiculo imposible

#34 Joan, Barcelona, 10/01/2018 - 19:36

De vegades és necesari i forçós que un home....però mai un poble....

#33 Sergi , Barcelona, 10/01/2018 - 18:09

El duo dinamico de la foto, Marteta Rovira y Puigdement son dos descerebrados para echarse a temblar, pobre pais.

#32 joan, manresa, 10/01/2018 - 16:56

El Casal,16,47h.-D'equí al caos ,només quedant quatre díes. Com es pot ser tant curt de gambals i no veure la crua realitat catalana. Srs.de Junts per el Sí.(no tots ,cert)i Srs.de ERC. Prou ya de partidismes i de fobias personals!!.Prou ya de jugar amb el poble de CAT!!.Gent inteligent al poder!!.Ens mereixem més ,que una colla d'aiguabarrejat

#32.1 Niceto, Alcañiz, 10/01/2018 - 17:39

Si aquesta gent no és intel·ligent, ¿qui els ha votat?, ¿Els llestos?

#31 Carlos Gomez, murenu de la serra, 10/01/2018 - 16:10

I pensaveu que despres del fabulos i humiliant exercici de BDSM televisat en directe al que va sotmere la CUP a l´Arturu ja ho havieu vist tot oi ?

Ja us vaig sugerir que no emigresiu abans de temps que el final wagneria del sainet seria llarg i car pero unic i inimaginable.

I encara no s´ha acabat.