Publicitat
Política · 7 de Gener de 2019. 17:24h.

JxCat frena la investidura de Puigdemont

Eduard Pujol reconeix que "no està a l'horitzó"

JxCat frena la investidura de Puigdemont

Eduard Pujol (Foto: JxCat)

Junts per Catalunya ha refredat la possibilitat d'investidura de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. El portaveu del grup, Eduard Pujol, ha reconegut que la investidura de Puigdemont "no està a l'horitzó, no és immediata i no és un tema de conversa en la nostra activitat parlamentària".

Pujol també ha admès que "no hi ha un calendari fixat" pel que fa a la reforma del reglament que hauria de possibilitar la investidura de l'expresident. "No hi ha un calendari fixat amb la reforma del reglament, el que volem és que la comissió enceti els seus treballs" ha anunciat.

"Nosaltres no hem amagat mai que un signe de normalitat seria que el Puigdemont fos investit president de la Generalitat, de fet el mateix president Torra s'ha fet un tip d'explicar que el que voldria és que Puigdemont fos restituït" ha explicat Pujol però ha reconegut que a hores d'ara "no està a l'horitzó, no és immediat i no és un tema de conversa a la nostra activitat parlamentària".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#9 lepero, Barcelona/Tabarnia, 07/01/2019 - 19:18

Qué lástima más grande.

#5 Lobisome, BCN, 07/01/2019 - 18:25

De aquí a año y medio les preguntarán por Puigdemont y saldrán diciendo aquello de "esa personaque ud. menciona..." al tiempo... Puchi, a ver si se te ocurre algo porque, como la cosa siga así, se te van a atragantar los mejillones antes de lo que imaginas...

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 07/01/2019 - 18:18

Perque despres els descreguts de mena dubtin de la capacitat pedagogica del llegum taleguero

Mens sana in corpore sano

#3 Alguien, BCN, 07/01/2019 - 18:02

Les ponen la zanahoria, se la quitan, pero siguen tirando.

#2 Vikander , Cornellá , 07/01/2019 - 17:51

Es que es de risa.