Publicitat
Política · 25 de Gener de 2021. 13:16h.

JxCat ha fet els ulls grossos amb Josep Sort

El suspenen ara de militància però l’excandidat feia anys que insultava a twitter

JxCat ha fet els ulls grossos amb Josep Sort

JxCat ha reaccionat ara a les múltiples piulades ofensives de qui fins aquest matí era el seu candidat, Josep Sort, suspenent-lo de militància. JxCat treu pit per la “celeritat” amb la qual han pres mesures, però el cert és que Sort feia anys que insultava a twitter i fins que no ho han publicat els mitjans de comunicació el partit no ha fet cap moviment al respecte.

En un breu comunicat, JxCat explica que ha “acordat per unanimitat suspendre de militància Josep Sort. La direcció del partit condemna i rebutja qualsevol conducta política que no passi pel respecte a l’adversari i pugui ser ofensiva”. “Josep Sort ha informat a la direcció de la seva voluntat de renunciar com a candidat a les eleccions del proper 14 de febrer”, afegeixen.

“Esperem que aquesta celeritat de JxCat sigui compartida per la resta de forces polítiques catalanes en un moment en què des de la política s’ha de donar exemple i actuïn de la mateixa forma si es donen casos similars”, conclouen.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Benet S., Barcelona, 26/01/2021 - 11:23

Han fet la comediota de suspendre de militancia a aquell energumen professional de la incitació a l'odi, pero ho han fet ara perque estan en campanya electoral. Aquell miserable ja feia anys que bramava amenaçes i rancunies i el clan del Vivales no solament callava sino que d'amagatotis li rendien elogis i el promocionaven. Son escoria pura

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 25/01/2021 - 19:13

JxCat tiene la vista muy gorda, muy gorda. Es una obesidad hereditaria.

#7 Péndulo, Barcelona, 25/01/2021 - 18:19

Debe ser que ya no le quedaba a nadie por insultar.

#6 El Sifoner, Castelló, 25/01/2021 - 17:29

Lo suspenden de militancia ahora, porque ya no les sirve, no sacan redito de el, todo lo contrario, ahora les perjudica mas que lo que aporta. Pero ellos igual no lo hacen por interés, lo hacen por decencia. Bueno esto ultimo no hacia falta recalcarlo, pero por si acaso.

#5 Laughter, L'H - España, 25/01/2021 - 16:53

Que escándalo, que escándalo, he descubierto que aquí se juega, decía el Capitán Renault en Casablanca..... pues eso, a Junts x 3% le pasa lo mismo.