Publicitat
Política · 31 de Gener de 2021. 13:24h.

JxCat hi torna amb el dèficit fiscal

Puigdemont afirma que "l'Estat sempre acaba discriminant Catalunya"

JxCat hi torna amb el dèficit fiscal

L'expresident de la Generalitat i eurodiputat de JxCat Carles Puigdemont ha manifestat que "l'Estat espanyol sempre acaba discriminant Catalunya" i ha lamentat que "el sistema està pensant perquè Catalunya no rebi el que li toca". Puigdemont, que ha participat aquest diumenge telemàticament a l'acte de JxCat que s'ha celebrat a La Seu d'Urgell ha reivindicat la independència com a mesura per a solucionar-ho.

"L'Estat espanyol sempre, sempre acaba discriminant Catalunya, és el sistema en si que està pensat perquè Catalunya no rebi el que li toca. Quan reclamem la independència ho fem per això" ha assenyalat Puigdemont durant la seva intervenció per videoconferència.

Puigdemont també ha titllat la gestió del candidat socialista Salvador Illa a les eleccions del 14-F com la "incompetència acreditada" i ha destacat que figura entre els rànquings mundials dels països que pitjor han gestionat la pandèmia.

"Compareu el Tremosa amb la incompetència acreditada de l'Illa. Agafeu els darrers rànquings mundials sobre la gestió que han fet els països de la crisi. El pitjor del nostre entorn. Compareu la solvència del Ramon amb la incompetència del candidat Illa" ha afirmat als assistents de l'acte. "Quan us pregunteu a quines mans voleu el país, crec que la resposta és clara" ha dit.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 El Sifoner, Castelló, 01/02/2021 - 10:47

Del déficit comercial no hablamos ¿verdad?, ese no importa.
O me compras o me financias, eso es el mercado único, justica social y comercio justo.
Y no me diga que eso ahora no toca.

#8 Vigatano, Vic, 01/02/2021 - 07:40

Y la borregada se lo cree. Les reto a que revisen el déficit fiscal de las comunidades autónomas en los últimos años, los que sean, se van a llevar una sorpresita. No es que cataluña no sea la primera, es que ha habido años en que hay otras tres comunidades con una balanza en negativo superior!

#7 manu21, DIJON FRANCE, 31/01/2021 - 21:50

Carles Puigdemont ha manifestado que "España siempre acaba discriminando a Cataluña" 4000 euros al mes por su casa en bélgica, 12 mossos en bélgica, vigilancia de su casa en girona, su mujer Marcela Topor, recibé un sueldo público de 6.000 euros mensuales y qué estás haciendo tu robando a los catalanes y a los españoles

#6 manu21, DIJON FRANCE, 31/01/2021 - 21:41

Carles Puigdemont ha manifestado que "España siempre acaba discriminando a Cataluña" Sí y tú Carles Puigdemont, te parece normal que tu casa vacía en Gerona desde que te escapaste esté vigilada por los Mossos? que 12 mossos motorizados estén a su disposición las 24 horas del día en Bélgica para su vigilancia.quién paga todo esto?

#5 Albert, BCN, 31/01/2021 - 17:12

A ver si algún idiota algun les cree jajaja