Publicitat

El partit tenia coneixement des de "fa un any" de les acusacions contra Eduard Pujol

JxCat ho sabia

Junts per Catalunya (JxCat) tenia coneixement, segons informa La Vanguardia, de "dos o tres casos" de presumpte assetjament sexual per part del fins ara portaveu del grup al Parlament, Eduard Pujol, que va ser suspès de militància i forçat a deixar l'escó de diputat.

El rotatiu del grup Godó, que no publica la informació en portada, la relega a les pàgines finals de política i no recorda que va ser director de Rac-1, destaca "fa un any la formació va rebre missatges anònims que assenyalaven aquests fets, i la setmana passada aquestes denunciants van revelar la seva identitat al partit".

El diari El País especifica que coincidint amb les eleccions generals d'abril de 2019 "van transcendir diverses converses en xarxes socials, amb contingut sexual, que suposadament mantenia Pujol amb una dona sense identificar". La formació, segons aquesta informació, no va actuar en aquell moment perquè es tractava, segons fonts del partit, d'una "conversa privada i no va ser possible conèixer la identitat de la interlocutora.

També destaca que una afectada "va acabar contactant amb altres suposades víctimes (missatges de contingut sexual, a altes hores de la nit) i van intentar diverses vegades que Junts, recentment organitzat com a partit, actués". "Persones que van participar en la campanya de les generals asseguren que en aquest moment es van ignorar les queixes per no xocar amb la candidatura de Laura Borràs", afegeix.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Veciana, Barcelona, 27/10/2020 - 20:29

La miradeta a l´Elsa...ummmm...

#12 Flanagan, Tabarnia City, 27/10/2020 - 12:53

No viene al caso pero me alegro un montón que crujan al gilipollas este,
cronicaglobal.elespanol.com/politica/denuncian-lider-mossos-independentistas-fraude-seguridad-social_399765_102.html

#11 McKinnon, Barcelona, 27/10/2020 - 11:59

Pobre Eduard. Después de haber quedado como un payaso ahora quedará como un salido.
Me sabe mal que estas chicas no denunciasen cuando sucedió. Ahora a ver cuántos casos salen que se podrían haber evitado con la primera denuncia.
Apali Edu!
#metoo però #jotampoc

#10 botifler1914, Waterpus, 27/10/2020 - 11:54

Llibertat a tots els presos sexuals.

#9 Coque, El Centro de Tabarnia, 27/10/2020 - 11:30

Según ha declarado, esta vez, y sin que sirva de precedente, la culpa no es del pérfido estado español. Esta vez, la culpa es de las madres, que las visten como p***as.