Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2019. 15:06h.

JxCat i ERC alimenten la teoria de la conspiració

Insten el Congrés a investigar "les relacions entre el CNI i l'imam de Ripoll"

JxCat i ERC alimenten la teoria de la conspiració

El ple de l’Ajuntament aprova una proposició dels grups de JuntsxCat i ERC que reclama al Congrés dels Diputats la creació d’una Comissió d’Investigació sobre "les relacions entre el CNI i l’Imam de Ripoll", responsable dels atemptats del 17A a Barcelona i Cambrils.

El regidor d’ERC, Jordi Coronas, ha defensat la proposició que seria aprovada per demanar “qualitat democràtica” amb l’objectiu que “els responsables surtin de la zona de confort i donin les explicacions pertinents” després de “dos anys en què ningú a l’Estat ha donat la cara, cap veu autoritzada n’ha parlat”. “La ciutadania té dret a saber”, ha destacat.

La portaveu del grup municipal de JxCat a l’Ajuntament, Elsa Artadi, ha afirmat que "nosaltres tenim por de polítics que prefereixen no saber què fa el seu govern. Tenim por d’un Estat que amaga informació a la ciutadania. Nosaltres no donarem per bo el silenci.

“En pocs dies aviat farà 2 anys del 17 i 18 d’agost del 2017 i segueixen havent-hi massa dubtes al voltant de com es va arribar als atemptats terroristes a les Rambles de Barcelona i al Passeig Marítim de Cambrils, i si va haver-hi errades que conduïssin a aquesta fatalitat”, ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 05/08/2019 - 17:34

Pues a mí me parece más conspirativa la nefasta actuación de los Mossos ese día, da qué pensar, en especial lo de las bombonas de butano halladas en la casa y su negativa a la jueza de considerarlo posible terrorismo, sobre todo después de la rentabilidad que le sacó el secesionismo a la manifestación que siguió

#2 Chris, Lleida, 05/08/2019 - 17:31

Però les investigacions del cos dels mossos d'esquadra, millor vetar-les

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/08/2019 - 16:16

Aquesta nit he tingut un malson horrible. He somniat que em perseguia la Nuria de Gispert en picardias

Supos.ho que deu ser per l´atracon de gambas con gabardina que me vaig fotre ahir conmemorant els primers 500 dias de trena que ja porta complerts la nostre Carme

Haure de moderarme perque dies historics com aquest n´hi hauran per llogar i v