Publicitat
Política · 1 de Maig de 2019. 10:09h.

JxCat i ERC amaguen les estelades a la Fira Abril

Només llaços grocs i cartells a favor dels presos o de la República

JxCat i ERC amaguen les estelades a la Fira Abril

Les casetes de Junts per Catalunya i ERC a la Fira d’Abril de Barcelona no llueixen estelades. Només tenen penjants cartells en defensa dels polítics independentistes empresonats on es pot llegir “free tothom”, “llibertat” o “República”.

Ciutadans, el PSC, En Comú Podem i Vox també han posat carpes. La caseta de la formació que presideix Santiago Abascal té un petit escenari amb la bandera espanyola.

Els partits aprofiten les casetes d’aquesta 48ena edició de la Fira d’Abril per organitzar sopars amb els seus representants al Congrés i al Senat, així com presentar els seus respectiu candidats per a les eleccions municipals i europees del proper 26 de maig.  

El recinte firal està integrat per un centenar de carpes de diferents entitats, zones de restauració i espais comercials. En total, hi ha una superfície de 54.500 metres quadrats, distribuïts en casetes, vials d’emergència, serveis i un centenar d’atraccions.

rep.jpg

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 José Garrido, Granollers, 01/05/2019 - 21:13

Critican a los andaluces y ahora se suman a esto. Y todo por conseguir unos votos. Vergonzoso!!!!

#5 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT AMB ELS QUE PROTEJEN MAS A LOS DE FUERA QUE LOS DE CASA , E.R.C. y JCAT LOS ANDALUCES AFUSILARON A PUIGDEMONT BEIX JA NO LO RECORDAIS SE LO PERDONAI, 01/05/2019 - 19:10

¿QUE FAN ELS DE JXCAT I E.R.C. AQUESTA FESTA DE ANDALUSIA ? Tan pronto se han Olvidado EL AFUSILAMIENTO DE PUIGDEMONT Por unos Andaluces he.LA FERIA DE ABRIL DE BARCELONA ,És una Festa Española no pas Catalana SON UNS JUDAS HIPOCRITAS .Fufian estara en esta caseta i Súmate ..

#4 PMM, Sabadell, 01/05/2019 - 13:33

Hipocritas! Que hacen partidos que se dedican a insultar a los inmigrantes andaluces en la feria de abril?

#4.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 01/05/2019 - 14:15

Creo que la verdadera pregunta es qué hacen los catalanes con orígenes no catalanes votando a partidos dirigidos por quienes no han demostrado más que desprecio y odio por ellos y sus padres escudándose en un patriotismo catalanista lleno de falsedades

#4.2 Conclusió, Chez Sixty, 02/05/2019 - 12:41

Solo hay que percibir que la mayoría de los nás radicales de la ceba indepe son de origen no catalán. con esto no hay nada mas que dessir (como dijo uno)

#3 Neferu, Barcelona, 01/05/2019 - 13:05

Con las elecciones europeas y las municipales a la vuelta de la esquina todos se han afanado en vender sus mercancías y los procesistas bajando el tono secesionista, no se vaya a espantar la clientela y se queden sin el pesebre gratuíto donde poder comer marisco cada día porque, en los pesebres políticos, NO SE COME ALFALFA NI PAJA.

#2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 01/05/2019 - 12:53

Son gent de principis. Por cierto, el llenazo de las casetas es espectacular, no?