Publicitat
Política · 23 de Maig de 2021. 11:14h.

JxCat i ERC no es posen d'acord sobre la independència

Jordi Sánchez afirma que "tenim un acord de legislatura, no sobre l'estratègia"

JxCat i ERC no es posen d'acord sobre la independència

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Sánchez, ha assegurat que el pacte amb ERC s'emmarca només al Govern i ha admès que no hi ha una estratègia independentista consensuada amb els republicans. Sánchez, en una entrevista publicada aquest diumenge al diari Ara, ha afirmat sobre el pacte amb ERC que "tenim un acord de legislatura, no sobre l'estratègia".

El dirigent de Junts, preguntat sobre l'estratègia independentista consensuada, ha admès que no hi ha acord malgrat que ha dit que "ja tenim un espai compartit per consensuar-la". "El que no podíem pretendre era que en el marc d'un acord de legislatura es resolgués un debat, el de l'estratègia, que fa tres anys que està bloquejat. No era el meu objectiu. Tenim un acord de legislatura, no sobre l'estratègia" ha apuntat.

"Ara mateix no hi ha les condicions per a una negociació amb l'Estat, però la confrontació per si sola no durà a la República", ha reconegut Sánchez. "El que hem de fer és forçar l'Estat a una negociació real, perquè l'amnistia i l'autodeterminació no ens les regalaran. I ara mateix no hi ha les condicions objectives per negociar. L'Estat no se la pren seriosament, la taula, perquè hi hauria d'haver un mètode, un treball fora dels focus" ha lamentat. "No podem enganyar la gent sobre això. I també hem de dir que la confrontació per si sola no portarà la República" ha reblat.

El secretari general de Junts també ha considerat que "el fitxatge de Giró situa Junts a l'epicentre del món econòmic, que és un món que en els últims anys no havíem cuidat prou" i sobre possibles dificultats amb la CUP, ha apuntat que "si algú ha d'estar neguitós no és la CUP, és l'Íbex-35, que pensava que l'independentisme no tenia penetració en aquest món".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#15 bejota, bcn, 23/05/2021 - 21:13

El voto de Lérida vale casi 3 veces que en Santa Coloma de Gramanet. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-.
DEL 2017 A LAS AUTONOMICAS 2021 ,EL SEPARATISMO HA PERDIDO CASI 700 MIL VOTOS.¿CÓMO SE VAN A PONER DE ACUERDO? COMO NO SEA EN HACER UNA PAELLA EN CASA DEL EJMPLAR DEL MATRIARCADO CATALAN ,RAHOLA,NO

#14 Josep Massague, Barcelona, 23/05/2021 - 20:31

¿Aquest xicot, en Sanchez, no te un altra cara i un altre posat mes airós, mes optimista, mes decidit, per mostrar "pit i enfora, que ho tornarem a fer"? Perque, es clar, amb aquest posat i aquesta cara, jo no em crec que la cosa vagi rutllant i que ho tinguem a tocar

#13 Capit@n España, Purgandus populus!!, 23/05/2021 - 20:12

Que fa aquí aquest presidiari ?

#12 joan, manresa, 23/05/2021 - 18:03

El Casal,18,h..;--Pro...,i perdonin si la colla som una miqueta mal-parlats ...,Que ens prenen per gilipollas, o per imbecils ?.Vosté Sr.SANCHEZ..,ha mesurat be tot lo que a dit...,??. Sí..,pro no..,acceptem...,o no acceptem...,Vosté creu que parla amb nens petits..,miri lo que Vosté te es una gran barra.., i lo que no vol perdre es " La mamella"

#11 Pepe, Barcelona, 23/05/2021 - 16:30

Molt probablement el sou que cobra ara Jordi Sànchez mai no l'hauria cobrat fent una altra feina.