Publicitat
Política · 27 de Novembre de 2019. 18:30h.

JxCat ja només demana diàleg a Sánchez

Eduard Pujol reclama "solucions útils"

JxCat ja només demana diàleg a Sánchez

El portaveu de JxCat, Eduard Pujol, ha demanat aquest dimecres "un diàleg sense condicions" al president del Govern espanyol en la seva intervenció a la sessió plenària al Parlament. Pujol ha afirmat que "sense diàleg no hi ha democràcia" i ha reclamat "solucions útils" a Pedro Sánchez.

"És l'hora d'un diàleg sense condicions, l'única condició és que no hi hagi condicions. Que es reconeguin tots els interlocutors. S'ha de reconèixer l'exili, amb el president Puigdemont, i la presó, amb Junqueras i els consellers. Volem un diàleg de Govern a Govern. Defensin un diàleg entre iguals" ha manifestat durant la seva intervenció. "Volem diàleg, volem negociació i volem solucions útils" ha insistit.

Eduard Pujol ha considerat que l'escenari que es presenta després de les eleccions del 10-N és "una oportunitat". "President Sánchez, deixi de tractar aquesta investidura com si fos una investidura qualsevol, centri's. Tracti la investidura com una oportunitat per resoldre un problema gros que necessita molta intel·ligència, paciència i prou infantilismes" ha dit.

"Fer política no és una foto, això va de solucions. No volem copets a l'esquena. Catalunya està farta de copets a l'esquena, això va de buscar solucions" ha recalcat Pujol. "Dotem el diàleg de contingut, de realitat, de solucions. Som els de la solució i estem disposats a jugar. Exigim respecte" ha reclamat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carta al rei Sanches, Chez Sixty, 28/11/2019 - 14:45

Querido rey Sanches, este año he sido bueno, quiero que me traigas soluciones útiles y un patinete.

#3 Marcel-li, Barcelona, 28/11/2019 - 09:21

I aquest bandarra te la pocavergonya de parlar de "solucions utils"?. Tota la banda dels sediciosos els que estan en actiu, els que estan entre reixes i els covards que fugits, son la versió autentica de la persona inutil. Mentres Bcn cremava, carreteres tallades i anarquia ells quiets I mentres ells juguen,metges i mestres abandonats.

#2 El Sifoner, Castello, 27/11/2019 - 21:45

(..la única condición es que no haya condiciones. Que se reconozcan todos los interlocutores. Hay que reconocer el exilio, con el presidente Puigdemont, y la prisión, con Junqueras y los consejeros. ..)
Suerte que no hay condiciones, dice el tio.

#1 Charly, Barcelona, 27/11/2019 - 19:18

I d'indapandensia, res de res?