Política · 11 de Gener de 2018. 18:20h.

"JxCat no contempla la declaració unilateral d'independència"

Jordi Sánchez dimitiria de diputat "si la seva formació s'apartés del programa"

El president de l'ANC, Jordi Sánchez ha manifestat que s'ha presentat a les eleccions amb una formació política (Junts per Catalunya) que a diferència de (Junts pel Sí) "no contempla la declaració unilateral d'independència" segons ha informat el seu advocat Jordi Pina als mitjans. 

Jordi Sánchez, que ha fet aquestes declaracions davant el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, ha assegurat que "s'ha presentat a unes eleccions democràtiques per una formació política que, a diferència de (Junts pel Sí), en el programa electoral no contempla la declaració unilateral d'independència". Jordi Pina també ha informat que el seu client ha assegurat que "si en un futur la formació política s'apartés del programa, dimitiria com a diputat electe".

Jordi Cuixart, Jordi Sánchez i Joaquim Form han renunciat a la via unilateral en les seves declaracions davant el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena que han dut a terme aquest matí. En el cas de Sánchez i Forn, que són diputats electes per la llista de Junts per Catalunya, han manifestat que dimitirien com a diputats en cas que la seva formació apostés per la via unilateral. Els seus advocats tenen previst tornar a demanar per escrit al jutge l'excarceració dels seus clients entre avui i demà.

Jordi Pina, advocat de Jordi Sánchez

10 Comentaris

Publicitat
#8 botifler1914, Sinitaca, 12/01/2018 - 11:50

Al menos ellos no hacen como ERC, y no torpedean las lineas de defensa de sus encarcelados.
Eso si, mentir, mienten todos.

#7 Grauero, El Gurugú con Tabarnia, 12/01/2018 - 10:59

No la contemplan, porque para ellos la independencia ya esta declarada, solo les queda implementarla y nada mas. Así pretenden engañar al estado, en especial a la justicia.

#6 Montserrat, Barcelona, 12/01/2018 - 10:02

I aquesta banda de delinquents es paguen els advocats? Perque justament aquest que el defensa no es de minutes barates. A veure si posen mà al tema perque encara resultarà que amb els diners dels nostres impostos aquests bretols paguen els serveis dels seus "soferts defensors", perque assumir la defensa d'aquesta colla es fer cienca-ficcio

#5 Carlos Gomez, murenu de la serra, 12/01/2018 - 02:52

Ja ho va advertir el Perez Andujar: "Si les gusto El Proceso preparense para La Metamorfosis" i no era cap profecia Partalica.

Nomes calia coneixer una mica el percal per saber como acabaria tot aixo. 30 anys convivint i patin aquesta gent donen per molt.

#4 Carlos Gomez, murenu de la serra, 11/01/2018 - 22:21

Aixi que tota aquella performance que va organitzar el Graupera tirant.se a terra devant dels antiabalots del CNP perque molt oprtunament el fotografiesin uns amics seus com si fos un anunci de Zara nomes formava part de l´escenificacio d´una monumental camama ?

Quina sorpresa oi ?