Publicitat
Política · 6 de Novembre de 2018. 17:58h.

JxCat no se sent responsable del 155

Eduard Pujol només culpa els partits unionistes

JxCat no se sent responsable del 155

El portaveu de JxCat, Eduard Pujol, no ha fet cap referència a les responsabilitats de l'anterior Govern sobre l'aplicació de l'article 155 i ha defensat la comissió d'investigació per saber "qui van ser els responsables". "L'Estat ha de saber que el 155 només va fer mal a Catalunya, no van mesurar el mal que produïen i els autors d'aquesta barbaritat tenim el dret de saber qui van ser" ha apuntat.

"Amb l'artefacte del 155 no ens van fer callar, no ens faran callar, per tant és bo saber qui va participar, qui va idear, qui vas ser el cervell il·luminat i també és bo demanar a tots aquells que més d'una vegada es posen a la boca el 155 que no ho tornin a fer. El 155 va ser un disbarat, va fer molt mal a Catalunya, però no va acabar amb Catalunya. Per tant hi ha una part de fracàs perquè continuem tossudament alçats" ha manifestat Pujol en roda de premsa.

Pujol ha definit l'article 155 com "el decret de nova planta actualitzat" i ha recalcat que "no ens van fer callar perquè aquest país continua viu. Amb el 155 cometen el mateix error i el país continua viu i dempeus i és normal que se'ls demani responsabilitats".

El portaveu de JxCat també ha criticat que Ciutadans no participi en la comissió d'investigació i ha afirmat que aquesta és una "actitud infantil".

"Aquest grup parlamentari, que s'omple la boca demanant activitat parlamentària al Parlament, quan se'ls convoca a una comissió important com la del 155, ah caram!, aleshores adopta una actitud infantil i no s'hi presenta. Es veu que aquesta joguina no els agrada prou. Els incomoda perquè els posa en evidència del desastre institucional i democràtic del qual van ser partícips" ha criticat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Hipolit, Manresa, 07/11/2018 - 09:20

Son uns pocavergonyes i uns covards de primera categoria. El cinisme d'aquest paio es colosal. I que encara tinguin gent que els idolatrin despres dels enganys i les traicions que els han fet, es alucinant. No cal ni argumentar els disbarats d'aquest pocasolta pero el que està clarissim es que amb el 155 el pais va rutllar i l'ordre va tornar.

#7 soloesmiopinon, Tabarnia, 06/11/2018 - 20:12

No se sienten responsables de nada, simplemente porque son unos irresponsables.

#6 OVNI TROLL, ITACA, 06/11/2018 - 19:39

"La revoluciò dels sonriures i de les rialles."

Jaume Primer i Segòn. Manobra a Badalona

#5 Veciana, Barcelona, 06/11/2018 - 18:23

I el patinet amb què perseguien el pobre Edu era elèctric o amb gasoil? Tampoc ho he sabut mai.

#4 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 06/11/2018 - 18:19

"JxCat no se siente responsable del 155"
Ya. Y una tal Ana Julia no se siente responsable de la muerte del pequeño Gabriél, pero los hechos son hechos.
Revisad la calidad democrática del 1 de octubre y contabilizad sus apoyos internacionales (ninguno) y vereis que el 155 sirvió para parar un golpe. Sin golpe no hay 155.