Publicitat
Política · 29 de Gener de 2020. 13:46h.

JxCat no té candidat

Tres partits es disputen el mateix espai polític: PDECAT, la Crida i Junts per Catalunya

JxCat no té candidat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat la convocatòria d'eleccions malgrat que el seu partit, Junts per Catalunya, a hores d'ara encara no té clar un candidat. A més, comparteixen espai amb d'altres partits com ara el PDECAT i la Crida, malgrat que molts dels seus dirigents tenen vincles també amb els altres partits.

El principal líder del partit, Carles Puigdemont, no serà candidat després d'obtenir la seva acta d'eurodiputat. Puigdemont ja ha deixat clar, que a hores d'ara, no té previst tornar a Catalunya a no ser que sigui per visitar els presos.

Per la seva banda, Quim Torra no podrà ser candidat en ser inhabilitat arran del cas de les pancartes penjades a Palau. Finalment, Artur Mas, sí que ha donat alguna senyal de la seva intenció de tornar a la política, però la seva figura, a més de semblar ja amortitzada, desperta recels entre els sectors més durs de l'independentisme.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Soloesmiopinion, Tabarnia, 29/01/2020 - 22:23

No hay pà de pagès suficiente para tanto chorizo.

#4 Mcedes, Lleida, 29/01/2020 - 17:02

1. El comissari polític Eduard Pujol
2. El palmero Batet
3. La fina oradora M Bultó
4. El llepa De Dalmases
5. La trencallits Pilarín Rahola
6. El trovador Llach
Ls Moliné, el Soler, el Corominas...
això sí tothom de nivell

#4.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 29/01/2020 - 22:24

¿Y por qué no Karmele Marchante? Tiene más nivel que mucho de los citados. Y de suplente, Carmen de Mairena.

#3 El Sifoner, Castelló, 29/01/2020 - 16:46

Hace unos días, no recuerdo que personaje de estos lideres secesionistas vino a decir mas o menos "que estaban ganando aquí y en Europa". Pues menos mal, si van ganando y no tienen ni candidato, que bien. Ya no saben ni mentir.

#2 Montserrat, Barcelona, 29/01/2020 - 16:31

Per acabar amb tota aquesta banda de vividors, ineptes i inutils el millor candidat que tenen es el tal Mas Gavarró, un veritable professional liquidador que tot el que toca ho destrossa i enfonsa, te un curriculum brillant i una fulla de serveis colossal, s'ha carregat una coalició, un partit, una societat, un pais i fins i tot el seu patrimoni

#1 Albert, Blanes, 29/01/2020 - 15:12

Com que no tenim candidat ?? Tenim a la Meritxell Budó que es la estadista i oradora més bona que mai ha conegut aquest país.