Publicitat
Política · 24 de Desembre de 2020. 18:28h.

JxCat passa de Demòcrates

Silenci oficial a la petició d'anar plegats a les llistes

JxCat passa de Demòcrates

Junts per Catalunya no ha atès -17 dies després- la petició que va fer el líder de Demòcrates, Antoni Castellà, d'anar plegats a les eleccions. A menys de dos mesos de les eleccions del 14-F, no ha transcendit cap resposta de JxCat a Demòcrates per incorporar representants de la formació d'Antoni Castellà al partit de l'expresident Carles Puigdemont.

El líder de Demòcrates, Antoni Castellà va apuntar el passat 7 de desembre que buscaria un pacte amb JxCat per a poder formar part de les seves llistes electorals després que ERC trenqués l'acord parlamentari amb la formació per participar en una reunió amb grups independentistes d'extrema dreta.

"Parlarem amb Junts per Catalunya, una de les grans formacions d'aquest país", va indicar Castellà en roda de premsa, on va remarcar que "seguirem explorant la necessitat d'un acord amb forces que busquin la via de la confrontació i unilateral".

Les llistes de JxCat s'han anat perfilant en les darreres setmanes amb les dues eleccions primàries que s'han celebrat, però encara s'han d'acabar d'omplir la resta de llocs a les llistes a les quatre circumscripcions. L'Executiva del partit presentarà una proposta properament que serà sotmesa a votació per les bases.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Paràsit Vividor, La Menjadora, 26/12/2020 - 14:59

Antoni Castellà? Qualsevol identificació amb un barrut que no ha treballat mai a la vida, sangonera de diner públic dels impostos que sí que paguem els que matinem cada día ben d´hora al matí i treballem, suem la cansalada.....bé....tot això deu ser pura coincidència, res demostrable. Li diuen l´Estajanov català.

#11 Marcial, Santa Coloma, 25/12/2020 - 17:25

xavalote, mañana mismo te vas al registro civil y te cambias el apellido por Català. Verás como te comen a besos.

#10 Facholin, Barcelona, 25/12/2020 - 11:52

Al antonio castellano se le acaba el chollo. ¡¡¡ a trabajar vago !!!!

#9 Indibil, Ilerda, 25/12/2020 - 11:34

Antoniu, i ara què? Hauràs de blincar la carcanada?

#8 Flanagan , Tabarnia City, 25/12/2020 - 10:48

Se le ha escuchado decir vaya mierda de 2021 que me espera ;)