Publicitat
Política · 25 de Gener de 2020. 11:15h.

JxCat passa la pilota a Esquerra

Calvet dóna per fet que Torra seguirà de diputat

JxCat passa la pilota a Esquerra

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, en declaracions al Via Lliure de RAC1, ha estat preguntat sobre si Torra continuarà sent diputat dilluns a la tarda i ha respost que “és el que hem decidit entre molts des de fa setmanes i no ha canviat res. Ho han dit el Govern, el president del Parlament, la Mesa, els lletrats de la Cambra i els de la Generalitat".
 
“El reglament de la Cambra no admet l’opció que un òrgan administratiu pugui treure l’acta a un diputat. No sense sentència ferma”, ha indicat, a més d’afegir que “espero que Quim Torra no només pugui votar la llei de pressupostos, sinó decrets importants de diversos departaments. Els grups poden impugnar el que creguin oportú”.
 
“Aquest cap de setmana hem de trobar la manera de donar continuïtat a la legislatura. Però no per voluntat d’uns partits polítics, sinó pel nostre sistema democràtic”, ha dit.
 
Sobre el silenci de Roger Torrent, ha recordat que “ja va fer la seva valoració quan el ple del Parlament va aprovar una resolució on ratificava la condició de diputat i president de Torra”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ojotuerto, Calafell.tab, 26/01/2020 - 20:17

Para qué intermediarios, el TN ya lo da el Homranchi