Publicitat
Política · 22 de Setembre de 2020. 15:04h.

JxCat pressiona al Diari de Girona

Elsa Artadi els hi reclama "fer" alguna cosa amb el periodista Albert Soler per un article sobre Marcela Topor

JxCat pressiona al Diari de Girona

La dirigent de JxCat, Elsa Artadi, en una piulada, s’ha queixat al Diari de Girona del periodista Albert Soler per un article irònic sobre Marcela Topor, esposa de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Soler va escriure l’esmentat article el passat el passat 7 de setembre, però Artadi l’ha recuperat ara, quinze dies més tard. La diputada ha reclamat al diari gironí si “no penseu fer-hi res?”, en referència al periodista.

“Masclisme, xenofòbia, assetjament,... tot per ser la dona del president @KRLS, tot per ser dona, tot per ser dona d’origen estranger. @DiarideGirona no penseu fer-hi res? Tot el suport @ToporMarcela davant d’aquesta indecència”, ha escrit Artadi. Les xarxes s’han omplert d’insults cap a Soler després d’aquesta piulada.“Eps, la pijeta està gelosa? Entre la pelu i anar de botigues s'ha adonat que parlen d'altres i no d'ella? No sigui tan egocèntrica i deixi'n per les altres, bona dona, que a vostè ja li vaig dedicar les lloes que mereix”, ha replicat Soler, a més d’enllaçar a un article que li va dedicar a Artadi.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#51 Ribes, Castellbisbal, 24/09/2020 - 09:02

L'Albert Soler es juga la vida a cada ratlla dels seus articles. És un heroi i ens fa feliços als que hem de soportar cada dia el llacisme superb que governa Catalunya.

#50 Charly, Barcelona, 23/09/2020 - 13:05

Vaig flipar amb el llibre que mostra l'Albert a la foto.

#49 Andreu, Mataro, 23/09/2020 - 13:03

Albert Soler for President!!

#48 Raurell, Barcelona, 23/09/2020 - 11:33

Tot el suport al gran periodista Albert Solé. Aquesta gent està acostumada a dir i fer el que volen sense resposta i resulta que en el feu que consideren "seu", els hi ha aparegut un periodista de primera divisió que dia sí i dia també els posa al seu lloc, i a més amb humor i ironía, que son les característiques de la inteligència.

#47 Nitato, Navarcles, 23/09/2020 - 09:35

L'himor oficial del règim només està permés dins el polònia que per algo el paguem tots els catalans. Ja b "ubú president" va quedar clar quin humor era censurable i quin no.