Política · 14 de Gener de 2018. 18:47h.

JxCat pressiona Esquerra

Rull assegura que investiran Puigdemont perquè és "perfectament legal"

JxCat pressiona Esquerra

El diputat electe de Junts per Catalunya al Parlament Josep Rull ha afirmat que hi ha una "majoria suficient per investir Carles Puigdemont" com a president de la Generalitat i que ho duran a terme perquè és "perfectament possible dins la llei i dins del reglament i ho farem".

Rull també ha manifestat que la normalitat democràtica passa perquè allò que ha decidit la gent es pugui concretar al Parlament. "En la mesura que el reglament del Parlament ho permet i la llei també, posem per damunt de qualsevol altra cosa el principi democràtic" ha assenyalat el diputat electe.

"És inaudit que algú pretengui guanyar als tribunals i a través de la presó allò que és incapaç de guanyar a través de les urnes" ha explicat Rull, que ha apuntat que "impedint que els presos polítics puguin anar al Parlament es limita el dret dels ciutadans a poder complir allò que han votat".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 botifler1914, Sinitaca, 15/01/2018 - 12:36

Rull assegura que investiran Puigdemont perquè és "perfectament legal"

Maldita legalidad catalana... es legal lo que me conviene y lo que no, no.
Dogma de fe de los lazos amarillos,

#8 Purria Separata, Mollerussa, 15/01/2018 - 08:49

Qué poca vergüenza tenéis! Lo que es increíble es que un individuo que nunca ha ganado unas elecciones pretenda ser presidente por narices..

#7 M, Sabadell, 14/01/2018 - 22:57

Lo que nos quedaba por ver, una banda de la mafia contra la otra banda, por el dominio del territorio.

#6 James, Tabarnia, 14/01/2018 - 22:00

Les flatulencies li han pujat al cap a aquest pobre home.

#5 Juanillo , Barcelona, 14/01/2018 - 21:17

El que convé a tota aquesta pandilla es una bona dossis de demandes, multes, procesos i presons preventives que son l unic llenguatge que entenen...ja ho hem vist com han anat tirant la tovallola i desfilant un a un, dels que van passar per jutjat, i renunciat i renegat de tot el tinglado....no tenen vergonya del ridicul provocant en nom del pais.