Publicitat
Política · 15 de Gener de 2020. 20:32h.

JxCat recela del Govern

Elsa Artadi: “Quines garanties tindrà de què allò que es parli servirà per alguna cosa?”

JxCat recela del Govern

Elsa Artadi

Junts per Catalunya ha avisat el Govern de la Generalitat que la mesa de negociació amb l’Executiu central ha de servir per “definir com s’exerceix el dret a l’autodeterminació i es posa fi a la repressió”. “No volem que aquesta mesa de negociació serveixi per perdre el temps”, ha afirmat la diputada de JxCat, Elsa Artadi, en la roda de premsa posterior a la reunió amb el Govern, partits i entitats independentistes al Palau de la Generalitat.

“Aquest espai ha de servir per fixar com es resol el conflicte mitjançant l’autodeterminació”, ha insistit Artadi. La dirigent de JxCat ha lamentat que hi ha un “reduccionisme” quan es diu que “en aquesta mesa de negociació es pot parlar de tot”. L’objectiu és “anar cap endavant per saber com exercim el dret a l’autodeterminació”. “Si aquest espai és per parlar d’altres coses, no s’hi haurà d’anar”, ha indicat.

Artadi també ha lamentat que “no s’han definit encara amb quines condicions ni amb quines garanties anirà el Govern de la Generalitat a negociar amb el govern de l’Estat”. També s’ha mostrat “prudent amb la generació d’expectatives que pugui sortir d’aquesta mesa de negociació”. “Quines garanties tindrà el Govern de la Generalitat de que allò que es parli allà després servirà per alguna cosa?”, ha subratllat.

La representant de JxCat ha retret a ERC que negociés directament amb el PSOE aquesta futura mesa de diàleg sense tenir en compte la resta de formacions polítiques independentistes. “Aquest espai d’unitat és per on havia d’haver començat tot, no per una negociació entre partits”, ha manifestat Artadi. En la reunió d’aquest dimecres també ha participat el Conseller per la República perquè “ens semblava imprescindible”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Casandra, BARCELONA, 16/01/2020 - 16:26

va, va, vete de rebajas a la Roca Village y te vas acostumbrando a perder tiempo, como sabrás.
Los paganinis que los que vives llevamos perdiendo tiempo, y dinero desde hace años con tus soflamas.

#2 pakitet, C, 16/01/2020 - 07:38

Au xata ves a comprarte un altre bolso al Armani, osea..

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/01/2020 - 22:36

“Quines garanties tindrà de què allò que es parli servirà per alguna cosa?”
Las mismas que los votantes del FELONSOE que votaron a Felón Sánchez por lo que dijo que iba a hacer en ca,paña.