Publicitat
Política · 26 de Maig de 2021. 12:34h.

JxCat retreu Aragonès que convidés Iceta

Artadi afirma que la presència del ministre li va generar “molta incomoditat”

JxCat retreu Aragonès que convidés Iceta

La dirigent de JxCat, Elsa Artadi, en una entrevista a RTVE, ha criticat, malgrat afirmar no voler fer-ho, que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, convidés Miquel Iceta a la seva presa de possessió i ha dit que “em genera molta incomoditat l’origen de la repressió, que és l’Estat espanyol”.

“Em genera incomoditat que Miquel Iceta estigués co-presidint un acte, si veieu on estava assegut, de reafirmació de l'autogovern”, ha afegit. Artadi ha manifestat que “el president Aragonès ha decidit tenir una relació cordial amb el Govern espanyol”.

“És la seva decisió i no vull començar la primera setmana criticant el president Aragonès”, ha apuntat. Quan Gemma Nierga ha suggerit que ja l’estava criticant, la dirigent de JxCat ha assegurat que “si l’hagués de criticar el criticaria verbalment”.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#27 Acheloo Bcn, Barcelona, 27/05/2021 - 10:14

Incomodidad me produce a mí, verte el careto de niña pija mega guay, supremacista y racista. Pasea más por debajo de la diagonal. Viaja un poco más fuera de Catalunya... y fijo que te curas y te vuelves una persona medio normal.

#26 Jsb0, Madrid , 26/05/2021 - 22:10

Esta señora, la verdad, no tiene aspecto de sufrir mucha represión. Seguro que mucho menos que la que sufren desde hace muchos años los catalanes no indepes. ¿Cómo se atreve a hablar de represión? Trepa hipócrita

#24 javierre, olot, 26/05/2021 - 18:06

ca fort ¡¡

#23 javierre, olot, 26/05/2021 - 18:05

prueba

#22 joan, manresa, 26/05/2021 - 17:19

tinu.)la mateixa deria " Del procés..."...,Sra.Elsa..,li agradi o no...,lo mes just després d'aquestes eleccions i lo mes ètic....,era la formació d'un govern de PSC-ERC...,i Vostès com a cap de l'oposició...,pro clar axó no agrada gaire...,i a llavors es dona la volta a l truita ,i el guanyador es perdedor ..,i els perdedors son guanyadors