Publicitat

El partit acorda votar contra la designació de Miquel Iceta com a senador

JxCat, tampoc

Junts per Catalunya ha anunciat que votarà contra la proposta del líder del PSC, Miquel Iceta, com a senador. Unes hores després que ERC adoptés la decisió d'oposar-se a la seva designació, Junts per Catalunya segueix els mateixos passos que ERC i la CUP i impedirà a Iceta esdevenir president de la cambra alta.

El portaveu de JxCat, Albert Batet, ha anunciat el rebuig a Iceta per la seva vinculació amb l'article 155 de la Constitució i ha recordat que Iceta va dir que "no estava disposat a negociar res". "Iceta aquí mateix va dir que no estava disposat a negociar res" ha afirmat Batet, que s'ha preguntat quina cortesia tenia l'aplicació de l'article 155.

"La cortesia on era quan es va aplicar el 155?, i quan es va menystenir la Presidència del Parlament? On era la cortesia quan es fa mofa de l'exili?, o quan no es permet als diputats exercir de forma plena. On és la cortesia quan no s'està disposat al diàleg? On és la cortesia quan ahir la JEC prohibeix participar els candidats i el PSC no es manifesta en contra? Durant 1 any i mig hem vist quina és la cortesia del senyor Iceta" ha afirmat en roda de premsa des del Parlament.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Arnau, Barcelona, 16/05/2019 - 10:01

Es van traient la careta i el seu desitg de enfonsar qualsevol opció que no sigui el desgavell i el victimisme doncs sense això no son res, es d'esperar que el ramat desperti del malson que els han imbuit aquests pocasoltes que amb la cara de la foto ja paguen, amargats, resentits i plens d'odi per la seva impotencia a fer res de bo pel pais.

#2 Catanyol, Girona, 15/05/2019 - 21:05

Pues ya se ve como son éstos...vengativos, rencorosos y la guardan jurada. Pedrolo...apúntatelo...

#1 El Sifoner, Castelló, 15/05/2019 - 20:19

Diria muchas cosas sobre vuestras cortesías, pero solo voy a decir una cosa. Lo mejor que hacéis es vetarlo, si señor. Aquí parece ya que solo hay una solución y no es otra que la que estáis empeñados en aplicar "Cuanto peor mejor", si señor tenéis razón. España con los catalanes no secesionistas es mas potente que vosotros, a ver quien agu