Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2019. 13:02h.

JxCat tem un acord imminent d'ERC amb el PSOE

Borràs demana als republicans que aclareixin si "han abandonat la via de l'autodeterminació"

JxCat tem un acord imminent d'ERC amb el PSOE

La diputada Laura Borràs, en declaracions a la premsa al Parlament, ha dit que "no puc parlar d'un acord que no conec, quan aquest acord al qual suposadament han arribat el PSOE i ERC sigui públic farem les nostres valoracions. No ho farem abans per raons òbvies perquè seria ridícul parlar d'un acord sense haver-lo conegut".

"En qualsevol cas si ERC ha abandonat o no la via de l'autodeterminació, no sé si ho ha de dir el ministre Ábalos o la pròpia ERC", ha afegit. A Laura Borràs li han recordat aleshores que Ábalos ha dit que ERC abandonava la unilateralitat i no l'autodeterminació com havia dit ella.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Montserrat, Barcelona, 19/12/2019 - 09:59

Només els queda enterar.se per la premsa del que fan els seus "socis", doncs ells ja no pinten res. La destrossa que va inaugurar el tal Mas Gavarró d'aquell partit que era el protagonista dels pactes mes habils passarà a l'historia, i sobretot veure com rendeixen pleitesia a un miserable covard fugit a WCLoo que dirigeix "quan pitjor, millor"

#2 ajoyagua, bbcn, 18/12/2019 - 16:11

"Señora de traje amarillo de guipur de Carolina Herrera" (La Vanguardia, abril 2019): : sea todo lo pija y lo indepe que le de la gana, pero me parece que le van a meter un golazo por toda la escuadra los de ERC. Me han dicho que os odiáis a muerte. Pues mejor. Entre vosotros os aniquilaréis, y así los demás -la mayoría de catalanes- viviremos.

#1 Benet , Barcelona, 18/12/2019 - 15:40

Després d'haver.la descobert malversant els diners dels catalans, aquesta pàjara valdria més que s'apliqués allo de "mutis pel foro" i passar la vergonya dins a casa seva, tot i que lo millor seria que la posesin dins una gabia amb reixes perque mantenir a un acusat per trafic de drogues i no dimitir te el nom de pocavergonya integral.