Publicitat
Política · 7 de Gener de 2021. 14:22h.

JxCat veu “ridícula” la moció d’ERC contra el PSC

El partit de Puigdemont i els socialistes s'uneixen a la Diputació

JxCat veu “ridícula” la moció d’ERC contra el PSC

El ple de la Diputació de Barcelona ha tombat una moció d'ERC contra la corrupció arran de la investigació de la seva presidenta, Núria Marín, pel cas del Consell Esportiu de l’Hospitalet.

La moció d’ERC ha tingut els vots en contra del PSC i JxCat, mentre que C’s hi ha donat suport. Per la seva banda, el PP i els Comuns s'han abstingut. La moció instava a condemnar la manca de transparència de la presidenta de la Diputació, així com la corrupció. També demanava revisar el Codi de bon govern i qualitat institucional de la Diputació i el Codi de conducta dels càrrecs electes i del personal directiu.

Durant el ple hi ha hagut una picabaralla entre JxCat i ERC, després que Neus Munté hagi acusat els republicans de “fer el ridícul” per presentar una moció “sense suports”. "Som els primers a rebutjar la corrupció, però també l'oportunisme”, ha dit. "Aquells que fan el ridícul són vostès, tapant-se les vergonyes els uns als altres”, ha replicat el portaveu d’ERC, Dionís Guiteras.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 07/01/2021 - 20:16

La capacitat de conviccio que tenen les 6.000 lucas mensuals de la tarotista rumana oi ?

"La corrupcion crea empleo. Defiendela" (El Roto)

#6 Leonidas, Santa Coloma de Gramanet, 07/01/2021 - 19:16

Este pacto de presuntos implicados en casos de corrupción es un WIN&WIN, los de JxCat salvan algunos asesores de partido y la mujer del Puchi y los del PSO€ han vuelto a colocar la vieja camarilla de asesores de hace una década, ni izq. ni derechas ni indep. ni no indep., todo por la pasta.

#4 Tabarnés puro, Barcino, 07/01/2021 - 16:10

Aquí cada cacique cuida de amamantar bien a su ganado: ERC al hermano del bizconde de Sant Vicenç con los contratos de Sanidad a Ferrovial y los socialistas y JxCash a la mujer del Vivales, nuestra Elena Ceacescu, y enchufadillos sociolistos.

#3 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 07/01/2021 - 15:24

Normal. Peligraba el sueldo de la mujer del Sr. Puigdemont y con la pasta no se juega. De todas formas me parece inmoral lo que cobra esta Sra. por un programa que no interesa a casi nadie.

#3.1 Flanagan , Tabarnia City, 07/01/2021 - 16:44

Siempre le quedará echar el currículum en un esclat de Girona.

#2 Benet S., Barcelona, 07/01/2021 - 14:48

Aquesta ha rebut les instruccions furioses del Vivales des de el seu amagatall daurat, donant ordres de no aixecar la llebre i que això repercutís en el contracte que la seva romanesa té a la tv de la diputació amb el salari de sis mil euros mensuals per treballar un parell d'hores a la setmana. Això és el "procés" mantenir la corrupció!