Política · 1 de Febrer de 2021. 16:41h.

JxCat vol quedar-se conselleries d'ERC

Vol "liderar" Salut i "reagrupar" Empresa i Treball

JxCat vol quedar-se conselleries d'ERC

Junts per Catalunya vol quedar-se amb les conselleries de Salut i Treball, actualment en mans d'Esquerra, si la candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, és investida presidenta després de les eleccions del 14 de febrer.

La formació de Carles Puigdemont ha fet públic un document de "50 mesures principals per un govern fort i eficient" on exposa la seva intenció de "liderar unes polítiques de salut a favor d'una nova forma de gestió de la pandèmia de la covid-19, que reforci la prevenció i que permeti mantenir el màxim possible d'activitat econòmica i salvar els llocs de treball".

"Escoltar i consensuar amb els professionals i els experts les mesures de control de la pandèmia", "implementar el testatge massiu d'antígens i PCR" i "millorar el sistema de rastreig per fer possible
confinaments selectius", entre d'altres són algunes de les mesures que proposa tirar endavant per fer front a la pandèmia.

Aquest document, d'altra banda, també defensa "organitzar la Generalitat en una nova estructura que doni resposta als reptes actuals i, entre les seves mesures, inclou "reagrupar en un únic departament les polítiques d'empresa, d'autònoms i treball".

JxCat també proposa que la nova estructura de la Generalitat serveixi per "potenciar les àrees d'emergència climàtica, feminismes, gent gran i món rural", "integrar l'àmbit sociosanitari" i "apostar pel creixement intel·ligent, vinculant els sectors productius i la lluita contra la crisi climàtica, en el marc de l'agenda verda de la Unió Europea".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 02/02/2021 - 10:38

Debe ser para "rematarlas" del todo.

#4 Ignatius, Cerdanyola, 02/02/2021 - 01:12

Laurita lo de la dui lo hacemos como siempre no?
En 6,7 partes va bien?

#3 Marcial, Santa Coloma, 01/02/2021 - 22:55

Por supuesto que esos quieren las consellerías de ERC, no esperábamos menos de ellos, y ya puestos a pedir también el resto de consellerías, y la telenostra, y al llach de la cup, y que vuelva el belga en patinete con el ja soc aquí...todo !!!

#2 manu21, DIJON FRANCE, 01/02/2021 - 22:18

No puedo entender cómo esta mujer, Laura Borrás, puede presentarse a las elecciones Borràs está siendo investigado por delitos de prevaricación, fraude a la administración, malversación de caudales públicos y mentiras documentales.
y no hay dinero para los catalanes.pero los políticos separatistas se llenan los bolsillos.

#1 Chris, Lleida, 01/02/2021 - 16:53

Si pierden,no se llevarán nada de nada.Y van a perder.

Rectifico, si pierden, limpiarán todo muy bien, borrarán discos duros, quemarán documentos, etcétera...