Publicitat
Política · 21 de Juny de 2018. 17:15h.

La Barcelona de Colau

Els manters envaïxen fins i tot les andanes del Metro davant la permissivitat de l'Ajuntament

La Barcelona de Colau

Andana repleta de manters

Els 'manters' s'han instal·lat a l'andana l'estació de Metro de Plaça Catalunya davant la impunitat de l'Ajuntament de Barcelona contra els venedors ambulants il·legals. Els 'manters' han ocupat bona part de l'andana a les 15.00 hores de la tarda, (com mostra la fotografia) asseguts i tombats a terra amb les seves mantes, amb les quals transporten el seu material replet de falsificacions

La gran afluència de 'manters' a l'andana ha dificultat la fluïdesa de la circulació dels usuaris d'aquest transport públic. Bona part dels productes que transporten i venen són falsificacions de samarretes, bosses i sabatilles esportives.

La Plataforma d'Afectats pel Top Manta ja va advertir l'estiu passat sobre el risc de "normalització" dels 'manters' a la capital catalana. "És inconcebible la manca de decisió i voluntat per aturar aquest problema que s'està enquistant i al que cada cop serà més difícil trobar una solució", afirmava el president de la plataforma, Fermín Villar.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#18 Hi son tots?, Chez Titole, 23/06/2018 - 15:25

Els reserves ja son a Canaries, avui 600 mérs o menys, tres quarts aniràn a petar a Catalunya, no patiu per la banqueta, n'hi haura de sobres.

#17 pepe, andorra, 22/06/2018 - 14:35

Es puro racismo, a finales de los 80 en el transbordo de diagonal, estaba lleno de manteros españoles y argentinos, todos fueron echados sin contemplaciones, por lo q veo, les echaron pq el color de su piel no era negro sino blanco. Claro q antes no pagaba soros para q les dejasen entrar como pasa ahora.

#15 pepe, andorra, 22/06/2018 - 14:21

y asi sustituir con personas de africa y musulmanes a la poblacion original de Europa, algo q de no cortarse a tiempo, hara q la poblacion originaria de Europa sea exterminada lenta y metodicamente en 3 o 4 generaciones. Y con USA pretenden lo mismo en lo q es una implantacion de neoesclavitud para q unas castas sigan viviendo a costa de todos.

#13 pepe, andorra, 22/06/2018 - 14:18

y a los animalistas esto no les parece una especie invasora? pq hay animales para los q hay una ley q los considera una especie invasora pero no pasa lo mismo cuando llegan cientos de miles de africanos a depredar nuestros servicios sociales en una nueva guerra en la q ya no se usa la violencia o los tanques, algo ya predicho por JFC Fuller.

#12 Paquito, Bcn, 22/06/2018 - 10:35

Somos muy hospitalarios los catalanes jijiji