Publicitat
Política · 12 d'Agost de 2017. 13:54h.

La Barceloneta diu prou

Els veïns reclamen a Colau "mà dura" contra el turisme de borratxera

La Barceloneta diu prou

Veïns de la Barcelona protestant

Dos centenars de persones han protestat aquest dissabte al matí en una de les platges de la Barceloneta en contra de l’expulsió de veïns del barri i l’especulació immobiliària, però també sobre la saturació de l’espai públic, els problemes de mobilitat inseguretat i el que anomenen incivisme dels turistes.

La portaveu de la Plataforma en Defensa de la Barceloneta, Esther Jorquera, ha manifestat que "demanem més ma dura del Ajuntament de Barcelona contra el turisme incívic i de borratxera, l'especulació immobiliària”. “No fan suficient", ha reblat.

Anna Pagès, veïna del barri, ha dit que " estic cansada d'aquest turisme de borratxera, veig que l'Ajuntament no fa res, a Ada Colau tot això li preocupa molt poc, no fa res, estic indignada". "Li reclamen que actuï, ja que té poder, i no faci com amb els de la CUP que se’ls deixa que destrossin tot. La convido que visqui a casa meva un cap de setmana", ha espetat.

Pagès ha remarcat: "visc des de fa 35 anys al barri, i això es intolerable des de fa cinc”.  “L'alcaldessa de Barcelona està fent fora la gent del barri, perquè no son sostenibles els lloguers amb els sous, ens volen fer fora del barri per convertir això en un Miami Beach”, ha afegit. La veïna ha conclòs afirmant que “el meu fill hagut de marxar per un quart de casa li cobraven 800€”.

Imatge de la protesta

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#5 Víctor Torres, Viladecans , 13/08/2017 - 03:21

Grande la manifestación y grande Anna Pagés, vecina del barrio que lleva luchando mucho tiempo a través de Plataforma per Catalunya. Mis padres viven allí y ya no aguantan más, no reconocen su propio barrio, y Anna siempre les ayudó.

#5.1 Cat Show, Vic, 15/08/2017 - 01:20

Los que trabajamos en Vic tampoco lo reconocemos. Parece Tetuan , los suburbios de Tetuan.
El iman honorífico Angel Colom esta contento.

#4 Alejandro, Barcelona, 12/08/2017 - 21:03

Sra. Colau: Expulsión de los que se aparean como perros en la calle, a los que se mean y cagan, a los que duermen en las aceras, a los que se pasean desnudos . Catalunya no es la cloaca de los turistas. ¡¡Basta de consentir tanto incivismo!! No es esta la imagen que Barcelona se merece dar al mundo.

#3 zeppelin74, bcn, 12/08/2017 - 17:55

Aposto a que la majoria d'aquesta gent va votar a Colau i companyia.Ho sento per ells.

#3.1 Karhu, Bcn, 12/08/2017 - 18:38

La colau, juntament amb la cup son els unics que shan oposat al creixement sense control d'oferta de turisme en barcelona en contra de la vivenda als barcelonins (mira quants lloguers de pisos hi ha per viure i quants per turisme, despres diguens) pero re, tu culpala a ella i vota a qui et fomenta aquest turisme sense control

#3.2 Alejandro, Barcelona, 13/08/2017 - 11:37

Karhu, leñes, que no os enteráis, que el problema NO es el aumento del turismo. El problema son los turistas incívicos que han tomado Barcelona por la cloaca del Mediterráneo, por la ciudad sin ley de la UE y, no se puede ni se debe tolerar.Los turistas han de saber que tenemos las mismas leyes que las de sus países y que hay que cumplirlas

#2 Pepon, Bcn, 12/08/2017 - 15:45

Ahora es cuando nuestros amigos de la Barceloneta y demás víctimas del incivismo valoran la ley y el orden.

#2.1 Karhu, Bcn, 12/08/2017 - 18:36

Y dar licencias de hoteles y de pisos turisticos a lo loco sin gestionar bien el turismo que viene tambien. Que para venir tienen que tener a donde, no es por nada ;) los hay, y no pocos, que se estan enriqueciendo con este turismo. A esos si aue les quieres gobernando no? Esos no son los qie se manifiestan seguramente

#1 Carlos Gomez, murenu de la serra, 12/08/2017 - 15:29

Aquesta gent no deu saber qui es el Mark Serra.

Ja veuran com se les gasta la patria quan torni de vacances.