Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2011. 23:05h.

La 'barra' d'Enric Millo

El cap de llista per Girona renuncia a Madrid només nou dies després de ser escollit

La 'barra' d'Enric Millo

Millo i Sánchez-Camacho, en una imatge d'arxiu

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que Enric Millo continuarà com a portaveu del PPC al Parlament de Catalunya, renunciant així al seu escó al Congrés dels Diputats. L'anunci s'ha produït només nou dies després de les eleccions generals.

El PPC, en efecte, va triar Millo com a cap de llista per Girona per la seva popularitat, ja que l'objectiu del PPC en aquestes eleccions era recuperar l'escó perdut a les eleccions del 2008. La renuncia del portaveu del PPC al Parlament beneficia a la número dos de la llista Concepció Veray, que en l'actualitat és regidora del PPC a Girona. El partit va decidir no posar Veray de cap de llista perquè és menys coneguda i, per tant, té menys ganxo electoral.

Sánchez-Camacho ha agraït a Millo "la seva generositat" i ha destacat la importància de la seva tasca "en una etapa en la que el PPC jugarà un paper clau en la governabilitat de Catalunya". Així, ha assegurat que "el PPC seguirà exercint una oposició responsable, crítica i constructiva".

Per a la presidenta del PPC, "els resultats de les eleccions generals a Espanya i Catalunya han produït un nou escenari amb una majoria sòlida del PP que permet formar un govern que prengui decisions per crear ocupació i sortir de la crisi i a Catalunya el PP adquireix un paper clau per seguir exercint la seva responsabilitat com a oposició constructiva".

En aquest sentit, ha afirmat que "el PP buscarà fórmules de diàleg i entesa amb del Govern de la Generalitat amb el Govern de l’Estat i aquí el PPC tindrà un paper fonamental en la interlocució amb el govern presidit per Mariano Rajoy".
 
Sánchez-Camacho ha mostrat la seva satisfacció perquè "el PPC ha aconseguit representació en les quatre províncies catalanes amb la singular importància de la recuperació del diputat de Girona".

Així, ha assegurat que "els gironins han fet confiança a l'equip i al projecte del PP aconseguint els uns resultats històrics". En aquesta línia, ha manifestat que Concepció Veray "com a gran coneixedora dels problemes dels gironins, sabrà representar els interessos de Girona al Congrés amb total eficàcia i donar compliment al programa amb el que el PPC es va presentar a les eleccions".

Millo i Sánchez-Camacho

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#20 Arruabarrena, Barcelona, 01/12/2011 - 07:15

Veo a los nacionalistas muy preocupados por los derechos de los votantes del PP. A mí me ha costado mucho más votar a Jorge Fernandez de lo que me hubiera costado votar a cualquier otro, pero he votado PP porque era la única manera de sacar al PSOE del Gobierno. Y si ahora renunciara, mucho mejor.

#18 Pau Marbre, Barcelona, 30/11/2011 - 20:24

Això ni el Dr. Broggi ni ERC mai no ho farien

#17 jeroni, Mataro, 30/11/2011 - 18:49

Y que se piensan.?.. que estos del pp seran mejores que el psoe,psc,ciu etc..etc..que ilusos!!!!

#16 antonio peiro, Lleida, 30/11/2011 - 16:10

Para JETA la de Montilla, que pretende ir al Senado

#15 Francesc, Barcelona, 30/11/2011 - 16:06

Ens cal una nova llei electoral. Aquests fets allunyen el ciutadà de la classe política. Un senyor triat en unes eleccions ha de complir amb les responsabilitats que el seu càrrec demana.