Publicitat
Política · 18 de Juny de 2012. 13:48h.

La bassa d'oli del PPC

Els quatre presidents provincials del populars catalans són reelegits en els seus càrrecs

La bassa d'oli del PPC

La líder del PPC, amb Antoni Bosch

Els congressos provincials del 2008 ja van significar el control del partit per Alicia Sánchez-Camacho perquè tots els candidats promoguts per Monsterrat Nebrera -que havia assolit el 40% al congrés regional del partit- van sortir-ne derrotats.

Però els del 2012 encara han estat més una bassa d'oli perquè el PP ha esdevingut tercera força política a Catalunya i governa amb majoria absoluta a l'Estat. De fet, els quatre presidents provincials que fins ara hi havia al PP de Catalunya han estat reelegits -amb quasi el 100% dels vots- en els respectius congressos que s'han celebrat aquest cap de setmana ja que no s'ha presentat cap llista alternativa.

A Barcelona, el  president, Antoni Bosch, va revalidar dissabte el seu càrrec en ser reelegit president amb un suport del 84,40% dels compromissaris. La resta de l'executiva està formada per Alberto Villagrasa (secretari general), Diego Sánchez (Vicesecretària d’Organització), Pere Calviño (vicesecretari Territorial), Manuel Buenaño (vicesecretari Municipal), Ignacio Sánchez de León (vicesecretària Sectorial), Juani Navarrete (vicesecretària de Programes), María José Díaz (vicesecretària de Relacions Institucionals), Alberto Nicolau (coordinador de Districtes), Emma González (coordinador Electoral), José Manuel López (coordinador Territorial), Elisabeth Jiménez (coordinador d'Acció Política), Noemí Boza (coordinador de Comunicació i Noves tecnologies), Jorge Fernández Díaz (president Comitè Electoral), Juan Carlos Segura (Serveis Jurídics) i Javier Basso (tresorer).

A Girona, Enric Millo també va sortir reelegit aquest diumenge amb el 93,5% dels vots. En concret, José Luis Montero serà el secretari general, Martí Forest ocuparà el càrrec d'adjunt al president i Cuca Mascort serà l'adjunta al secretari general. Enric Martínez ha estat escollit com a vicesecretari d'organització i Manel Escobar com a vicesecretari de Política Municipal, entre d'altres. El president ha atorgat el càrrec de confiança al comitè executiu al subdelegat del Govern a Girona, Carles Jaume.

Per la seva part, Alejandro Fernández, va ser escollit com a president provincial del PP a Tarragona amb el 98% de vots dels congressistes i, finalment, Dolors López repeteix també com a presidenta del Partit Popular de Lleida, amb gairebé el mateix percentatge de vots que el candidat tarragoní.

La líder del PPC, amb Enric Millo

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 mataroní, Canet, 19/06/2012 - 10:45

http://javierberzosa.blogspot.com.es/
Carta a mi Presidente Comarcal


DIEGO SÁNCHEZ SIMÓN
Dicho eso, quiero dimitir formalmente de mi condición de Vicesecretario General del Partido Popular del Maresme que tú presides. En un par de ocasiones ya quise hacerlo y me convenciste para que continuara ..

#2 mataroní, mataro, 19/06/2012 - 10:40

http://javierberzosa.blogspot.com.es/

DIEGO SÁNCHEZ SIMÓN
Presidente Comarcal PP
Maresme

Apreciado Diego:

En primer lugar, quisiera felicitarte por tu nueva responsabilidad como Vicesecretario de Organización del Partido Popular de Barcelona.

Dicho eso, quiero dimitir formalmente de mi condición

#1 Josep Antoni DiL, Alcampell, 18/06/2012 - 21:35

Això és un congrés a la búlgara, com els meus!