Publicitat
Política · 8 d'Agost de 2018. 10:21h.

La batalla dels llaços grocs

El PPC creu que "si uns tenen dret a posar-los, altres tenen dret a treure'ls"

La batalla dels llaços grocs

El secretari general del PPC i diputat, Santi Rodríguez, ha defensat el "dret" de les persones a despenjar els llaços grocs de l'espai públic en una entrevista a Catalunya Ràdio i ha dit que "si algú considera que té dret a penjar llaços grocs, crec que també pot haver-hi qui pensi que té dret a despenjar llaços grocs".

Rodríguez ha recordat que "l'espai públic és per a tots i per la convivència de tots", però ha subratllat que "el que preferiria és que això no passés". "En la mesura que això passa, si uns tenen dret a posar-los, altres tenen dret a treure'ls", ha reiterat.

El dirigent popular ha dit que l'1-O va veure "un assetjament important, un Govern que cridava a desobeir els tribunals i un Parlament que adoptava acords contraris al TC" i acusa els partits independentistes de no fer propostes per a aquells que no són independentistes, "que són més de dos milions".

Preguntat sobre la crítica d'"alguns sectors independentistes" per l'absència de Josep lluís Trapero i Quim Forn en l'homenatge del 17-A, ha dit que "si aquestes persones no hi poden ser, és perquè estan complint els seus deures amb la justícia" i que "no és comparable amb què pugui assistir el cap de l'Estat".

Finalment, Santi Rodríguez ha defensat el líder del PP Pablo Casado pel màster: "Què més ha de fer Pablo Casado? S'ha de tornar a examinar? Ha de tornar a presentar treballs? Li acabaran demanant els quaderns de 'pinta y colorea' de l'EGB".

Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Garcia, Barcelona, 08/08/2018 - 11:59

A los rebeldes hay que cumplir con "acción-reacción" no se les puede dejar que ensucien las ciudades con simbolos partidistas. El fantasimo llega a extremos que en algunas fiestas mayores han organizado actos, cobrando, en honor a los encarcelados y ésto es indecente y se deberia reaccionar en consecuencia y poner cada cosa en su sitio.

#3 Masias , Mis posaderas , 08/08/2018 - 11:35

Que si unos ponen la basura, que si otros la quitan

Mientras otros se suben el sueldo y colocan a sus amigotes, así los tienen bien entretenidos

#2 XAP, Maresme, 08/08/2018 - 10:57

La solución es muy fácil : por cada lazo amarillo se pone uno rojo a cada lado, formando la bandera española. Veremos entonces quien son los que empiezan a quitar lazos

#1 opinador, Barcelona, 08/08/2018 - 10:42

desde cuándo llenar el espacio público de basura es un derecho?