Publicitat
Política · 20 de Gener de 2009. 17:30h.

La Bíblia del tripartit

El Govern assegura en un llibre que porta dos anys "enfortint Catalunya"

La Bíblia del tripartit

Dolors Montserrat, del PP, amb el llibre a les mans

El Govern ha editat un llibre per a explicar el seu treball al capdavant de l'executiu en els darrers dos anys. El llibre porta per nom Dos anys de Govern. Enfortint Catalunya i té 250 pàgines. L'obra posa especial interès en ressaltar cinc eixos de l'acció de govern: la política social, el progrés econòmic, la vertebració del territori, la seguretat i la justícia, i la defensa de l'autogovern, la cultura i la llengua. El llibre està dividit en tres parts, que aborden tots aquests temes. La primera està dedicada a l'atenció a la ciutadania sota l'epígraf Millorant l'atenció a les persones, i explica els eixos principals del Govern pel que fa a l'educació, la salut, l'habitatge i la política lingüística.

A la segona part, el Govern passa balanç de la qualitat democràtica de les institucions públiques, així com les relacions de l'executiu català amb els organismes exteriors. El llibre finalitza amb una anàlisi sobre l'economia, l'empresa, el medi ambient i l'ordenació del territori. La diputada del PP, Dolors Montserrat, ha indicat que el llibre "és un llibre de propaganda del Govern de la Generalitat".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 jordi, capellades, 21/01/2009 - 08:49

Espero hi desitjo que les coses es possin al seu lloc i poder deixar de veure els del tripartit que estan al govern en contra de la voluntat de la majoria dels catalans. Fart estic de Boada,Saura,Montilla,Iceta,Carod.....Quina colla de vividors.Al atur!!

#16 Tipa i farta de l'Entesa d'Igualada, IGUALADA, 21/01/2009 - 07:34

Probablement el Tripartit s'en fot dels Catalans. No hi pensis i NO VOTIS I SERAS MES FELIÇ. Mentres la llei no cambii, i els PERDEDORS puguin seguir manant, no cal perdre el temp votant

#15 xaf, Barcelona, 20/01/2009 - 22:38

Probablement el Tripartit s'en fot dels Catalans. No hi pensis i segueix-los votant.

#14 Tipa i farta de l'Entesa d'Igualada, IGUALADA, 20/01/2009 - 22:01

Estic totalment d'acord amb el Josep (es igual) a Igualada passa el mateix

#13 Que mes don, La comaca on hi ha mes atur L'Anoia, 20/01/2009 - 21:58

Mes que enfortit jo diria AFARTAT. I ara es donen compte que la gent ja esta mes que farta del tripartit